Foto: Vida Press

Šonedēļ atklāti to modeļu vārdi, kuras rudenī piedalīsies populārā apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" lielajā šovā. Starp 15 jaunpienācējām modes dzīvē nozīmīgajā notikumā ir arī ukrainiete Daša Hļistuna.

Kā vēsta Ukrainas mediji, pievilcīgā jauniete modes biznesā darbojas aptuveni trīs gadus un šajā laikā viņai izdevies gūt atzīstamus panākumus, gan piedaloties dažādu zīmolu kampaņās, gan defilējot Parīzes, Milānas un Ņujorkas modes nedēļās.

Viņas karjera sākusies pēc tam, kad modeļu meklētājs no aģentūras meiteni pamanījis sociālajā tīklā "VKontakte". Iesākumā viņa modeles darbam pievērsusies tikai daļēji, jo bija uzsākusi jurisprudences studijas, tomēr tās ātri vien meitenei uzdzinušas garlaicību, un viņa nolēmusi mesties iekšā modes pasaulē.

Intervijās Ukrainas medijiem viņa atzinusi, ka modeles darbs viņai ir pati svarīgākā lieta dzīvē. Meitene ir apmierināta ar lēmumu pamest studijas un norādījusi – arī ja viņas puisis liktu izvēlēties starp attiecībām un darbu, viņa izvēlētos karjeru.

Kā vēsta ārvalstu mediji, no 35 modelēm, kuras šoruden piedalīsies "Victoria's Secret" lielajā šovā, 15 meitenes to darīs pirmo reizi. No pieredzes bagātajiem "Viktorijas eņģelīšiem" šovā piedalīsies Adriana Lima, Alesandra Ambrozio, Stella Maksvela un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!