Foto: Vida Press
Populārais amerikāņu izdevums "People" šonedēļ publiskojis ikgadējo topu, kurā apkopotas desmit žurnāla vērtējumā vislabāk ģērbtās sievietes, un šogad īpaši izcelta tiek Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana.

Kā vēsta izdevums, modes industriju pamatīgi satricinājis "Meganas efekts". It viss, ko viņa uzvelk mugurā, veikalos zibenīgi tiek izpirkts un kļūst par kulta preci.

Žurnāla modes eksperti slavējuši hercogienes gaumes izjūtu un drosmi izvēlēties stilus, pret kuriem britu karaliskajā ģimenē līdz šim bijusi atturīga attieksme.

Vislabāk ģērbto slavenību desmitniekā minēta arī kenijiešu aktrise Lupita Njungo, kura popularitāti iemantoja pēc filmas "12 Years a Slave" ("12 gadi verdzībā"), bet nesen bija redzama komiksu grāvējā "Black Panther":("Melnā Pantera"). Topā iekļuvusi arī Holivudas spīdekļa Džordža Klūnija laulātā draudzene, advokāte Amala Klūnija.

Topā iekļuvušas arī aktrises Keita Blanšeta, Treisija Elisa Rosa, Sandra Bulloka, Andžela Baseta un Margo Robija, dziedātāja Dženifera Lopesa, kā arī TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana, bet kuras vārda, šķiet, vairs nav iedomājams neviens apkopojums pasaulē.

Žurnāls vēsta, ka tieši šīs desmit sievietes šogad pamanījušās izcelties sarkanā paklāja ceremonijās un dažādos publiskos pasākumos, regulāri apliecinot izcilu gaumes izjūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!