Foto: Privātais arhīvs
Liela daļa daudzu ļaužu ikdienas paiet, dzīvojoties sociālajos tīklos, un slavenie latvieši nav izņēmums. Viena no sabiedrībā zināmo cilvēku mīļākajām izklaidēm ir savu gaitu iemūžināšana attēlos. Vēlāk bildītes, protams, tiek izliktas publiskai apskatei, un nereti kadri padevušies ne tikai jauki un piemīlīgi, bet arī visnotaļ ērmīgi un smieklīgi.

Teju katram sevi cienošam Latvijas šovbiznesa spīdeklim vai populāram citu sfēru darbonim vietnē Instagram izveidots foto blogs, kurā tie atrādīts viss iespējamais - sākot ar brokastu momentuzņēmumiem un beidzot ar tualetes apmeklējumu.

Daudzi savus fanus un atbalstītājus nekautrējas iepriecināt arī ar ērmīgiem, jestriem un uzjautrinošiem kadriem, un ne viens vien slavenais latvietis iemūžinājis sevi ar izkārtu mēli un dažādos žestos izstieptām rokām.

Īpaši naskas uz mēdīšanos ir dziedātāja Liene Greifāne un naktskluba Coyote Fly 'kurinātāja' Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee. Mēle mutē neturas arī modelei Gintai Lapiņai. Savukārt dziedātājs Lauris Reiniks, pozējot kamerai, nereti ar rokām un pirkstiem rāda dažādus žestus, kuru nozīmi viņš, iespējams, nemaz nezina.

Tāpat slavenības nekautrējas publicēt selfijus, kuri nav izdevušies. Tā, piemēram, dziedātāja Kristīne Miljone, kurai ir vismaz četri skatuves vārdi, atrādījusi pašbildīti, kurā viņa pārkāpusi nerakstītu likumu - nekad neiemūžināt sevi tā, ka attēlā redzama roka, kurā tiek turēts viedtālrunis. Arī šlāgeru dīva Liene Šomase atrādījusi pašiņu, kurš viņai pašai droši vien šķiet ļoti seksīgs.

Populārajiem ļaudīm patīk taisīt pigorus ar saviem matiem. Šādi savu fanus centusies uzjautrināt dziedātāja Antra Stafecka, modes blogeris Deniss Ševeļovs un vēl daudzi citi. Arī pozēšana ar dažādām lietām ir lielā cieņā. Tā, piemēram, Māris Mihelsons atrādījis bildīti, kurā viņš izteiksmīgi pozē ar knaģiem, kas sasprausti viņa sasukā.

Vēl, protams, slavenībām patīk pozēt gopņiku manierē, tērpties vecmodīgās drānās, bāzt galvu ķiverē, spraust uz deguna karoti, staigāt plikiņiem un darīt daudz citu ērmību, cerot sasmīdināt savus fanus. Savukārt tiem, kuri neprot būt smieklīgi, atliek vien svīst sporta zālē, un to ņēmis vērā ne tikai basketbolists Kaspars Kambala, bet arī fitnesa modele Karīna Akmens.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka Liene Šomase savā Instagram blogā publicējusi vienu no, iespējams, dīvainākajiem foto, kāds pēdējā laikā manīts. Tajā viņa redzama kopā ar šovmeni Renāru Zeltiņu, kādreizējo ballīšu zvēru un basketbolistu Armandu Šķēli, mūziķiem Donu un Kasparu Rogu un citiem ļaudīm. Jautājums, kā šie visi kolorītie tēli nonākuši vienā bildē, joprojām ir neatbildēts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!