Foto: Kadrs no video
Lielbritānijā dzīvo sieviete, kura nežēlo naudu, lai piepildītu sen lolotu sapni – 45 gadus vecā Reičela Evansa (attēlā) iztērējusi desmitiem tūkstošus britu mārciņu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos lellei Bārbijai.

Vientuļā māmiņa Reičela šomēnes parādījusies televīzijas šovā "Celebrity Botched Up Bodies". Tajā tiek vēstīts par cilvēkiem, kuri ir apsēsti ar plastiskajām operācijām, un viņa noteikti ierindojama to ļaužu pulciņā, kas nespēj savu dzīvi iedomāties bez mākslīgā skaistuma.

Reičela raidījumā pastāstījusi, ka jaunībā bijusi gotu meitene, bet tad viņa nolēmusi mainīt savu stilu un kļūt par lellīti. Lai sasniegtu mērķi, viņa ne tikai visu savu garderobi ieturējusi rozīgos toņos, bet piedzīvojusi arī krāšņas vizuālās pārvērtības.

"Es zinu, ka dziļi sirdī esmu Bārbija, un to atspoguļo arī mana dvēsele, personība un vizuālais izskats. Esmu pārliecināta, ka tā esmu īsta es – tāda es esmu.

Es vēlos bērnišķīgo sejiņu, kas ir gluda un bez grumbām, jo arī Bārbijai nav grumbu. Viņa izskats ir nevainīgs un nedaudz bērnišķīgs, un tas ir tieši tas, ko es vēlos. Ja tu tā domā, tā jūties un tam tici, tu tas arī esi. Tātad es esmu Bārbija," šovā stāstījusi Reičela.

Transformēties par Bārbiju Reičela sākusi aptuveni 30 gadu vecumā. Vispirms, protams, palielinātas viņas krūtis. Tad plastikas ķirurgi ķērušies klāt sievietes sejiņai, injicējot tajā visu iespējamo.

"Es vēlos izskatīties kā izgludināta – kā ar sasalušu seju. Es nevaru pakustināt savas uzacis. Bet tā ir mana izvēle. Ja tas man liek justies veselai, tad es esmu laimīga," sacījusi Reičela.

Viņai veiktas neskaitāmas skaistuma procedūras un dažādas operācijas. Kopumā Reičela jau iztērējusi vairāk nekā 20 tūkstošus britu mārciņu, taču viņa vēl nedomā apstāties pie sasniegtā.

"Es to turpināšu darīt līdz pat 80 gadu vecumam. Es gribu, lai manas sejas vecums saskan ar mana jauneklīgā ķermeņa vecumu," piebildusi Bārbijas līdziniece. Reičelas gaitām iespējams sekot līdzi viņas "YouTube" kanālā šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!