Foto: Vida Press
52 gadus vecā Bī Kamerona (attēlā) no Liverpūles izpelnījusies apzīmējumu sieviete–Pīters Pens. Viņa nespēj samierināties ar faktu, ka noveco, tādēļ dara visu iespējamo, lai saglabātu jauneklīgu un svaigu izskatu.

Sieviete nesen piedalījusies britu sarunu šovā "This Morning", un viņas stāsts izpelnījies lielu mediju ievērību. Bī atklājusi, kā viņa cīnās ar grumbām un citām novecošanās pazīmēm, kas atspoguļojas izskatā.

Bī godīgi atzinusies, ka viņa ir pārņemta ar jaunības kultu un jau kļuvusi atkarīga no plastiskajām operācijām un dažādām skaistuma procedūrām. Tiesa, ne visas bijušas veiksmīgas.

Sieviete-Pīters Pens pastāstījusi, ka nesen viņai veikta tauku atsūkšana no ciskām. Procedūras komplikāciju dēļ šī viņas ķermeņa zona ir izkropļota – uz augšstilbiem palikušas dziļas iedobes.

Tiesa, Bī negrasās padoties. Gluži pretēji – neveiksmīgā tauku atsūkšana viņu vēl vairāk pamudinājusi dzīties pēc mūžīgās jaunības. Viņa ieplānojusi vēl vairākas plastiskās operācijas.

Vairāku gadu laikā Bī savā izskatā ieguldījusi vismaz 80 tūkstošus britu mārciņu. Šī iemesla dēļ viņa ieslīgusi milzīgos parādos un pārtērējusi visas savas kredītkartes.

Ar jaunības kultu apsēstā sieviete apgalvojusi, ka iztērētā nauda un pārciestās operācijas esot tā vērtas. Turklāt viņa tuvākajā laikā apņēmusies atkal gulties zem skalpeļa, lai salabotu savas ciskas, nostieptu sejas ādu un pat uzfrišinātu savu vagīnu.

Vientuļā māte arī atklājusi dažas savas privātās dzīves detaļas. Tā, piemēram, viņa satiekas tikai ar vīriešiem, kuri ir jaunāki par 35 gadiem. Vecāka miesa viņā gluži vienkārši izraisot riebumu.

Bī dēli ir 17 un 27 gadus jauni, un abi puiši ar savu mammu parasti cenšas neapspriest viņas randiņu paradumus.

Dāma apgalvojusi, ka viņas dzīve esot brīnišķīga – sieviete ar nepacietību gaida katru nākamo plastisko operāciju, viņas seksa dzīve ir piesātināta, savukārt ķermenis izskatās jauneklīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!