Foto: Privātais arhīvs
Mēdz teikt, ka pēc kāzām sievietes mainās - vai nu uzplaukst, vai arī palaižas slinkumā. Latvijas iedvesmojošākās fitnesa skaistules Karīnas Smitas (attēlā), fitnesa pasaulē joprojām Akmens, sievišķībai precības nākušas tikai par labu – ģimenes dzīve viņu mudinājusi pamainīt savu sportošanas stilu un izveidot īstu sapņu augumu.

Pagājušā gada rudenī sieviete, kura savulaik iedvesmoja tūkstošiem Latvijas meitenes ķerties pie smagumu cilāšanas, paziņoja, ka pārtrauc aktīvo muskuļu pumpēšanu. Iedvesmojošā trenere atklāja, ka izlēmusi paņemt atelpu un vairāk pievērsties ģimenes dzīvei.

Karīna savu solījumu turēja, taču tas nenozīmē, ka viņa pārvērtās par mājas peli un sportam atmeta ar roku. Visu šo laiku sportiste turpinājusi iedvesmot fanus, savās sociālo tīklu lapās publicējot ierakstus par jaunumiem.

Viņa atklāj, ka uzturā lieto mazāk olbaltumvielu, kas samazina skābuma līmeni asinīs. Tā vietā Karīna papildina ēdienkarti ar augļiem un dārzeņiem, kas rezultējies ar lielisku ādu.

Fitnesa daiļava nupat atklājusi, ka trenējas pavisam citādāk, nekā to bija radusi darīt iepriekš. Viņas jaunais mērķis ir iegūt sievišķīgāku augumu bez redzamiem asinsvadiem, ar kādiem nereti lepojas fitnesa skaistuļi.

Karīna atklāj, ka joprojām trenē dibenu ar pietupieniem, taču smagumu cilāšanas vietā izvēlas planka vingrojumus, TRX, pievilkšanos, dažādus lēciens, kā arī jogu. Sportiste nupat atrādījusi savu pūļu rezultātu - stingru augumu ar izteiktu vēderpresi un sievišķīgiem apaļumiem vajadzīgajās vietās.

"Mīliet savu ķermeni, pieņemiet savu miesasbūves tipu un iemīliet to," sievietes pamāca un iedvesmo trenere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!