Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Lai gan daudzi netic tam, ka mūsdienās attiecībās iespējams "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" scenārijs, amerikāņi Džordija Lipe-Makgrava un viņas vīrs Ross Makgravs ir piemērs tam, ka arī 21. gadsimtā daži mīlas stāsti ir pasaku cienīgi.

Džordija un Ross ir kopā jau daudzus gadus. Abi par pāri kļuva, kad bija vēl pusaudži. Savukārt 2015. gadā mīlētāji kļuva par precētu vīru un sievu.

Pēc kāzām viņi apņēmās apceļot visus pasaules kontinentus un tad radīt bērniņu, abu aizkustinošo mīlas stāstu atklājusi "Caters News Agency" ziņu un foto aģentūra.

Janvārī pāris sasniedza savu pēdējo pieturpunktu – Antarktīdu. Džodija un Ross šo īpašo notikumu atzīmēja, draugiem un radiniekiem pavēstot ļoti priecīgus jaunumus. "Tas šķiet tikai loģiski, ka no sava pēdējā kontinenta – Antarktīdas –, mēs varam beidzot paziņot, ka maijā mums būs dēliņš. Mēs nespējam vien sagaidīt šo piedzīvojumu," vēstījuši topošie vecāki.

Tas izklausās neticami, bet Džordijas un Rosa plāns noritējis kā pa diedziņu. Pēdējo divu gadu laikā viņi abi paviesojušies Āfrikā, Eiropā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Austrālijā, Āzijā un visbeidzot arī Antarktīdā. Uz pēdējo kontinentu Džordija devusies, būdama jau 20 grūtniecības nedēļā.

"Ceļojums uz Antarktīdu bija ieplānots jau pirms diviem gadiem. Es pat nespēju iedomāties, ka es tad jau būšu gaidībās," atklājusi Džordija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!