Foto: Publicitātes foto

Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas rudens sezonas projekts Miss Bikini Fitness 2014 tuvojas savai finiša taisnei, un jau svētdien, 21. septembrī, Rīgā notiks konkursa fināls, kurā kopā ar trenētajām daiļavām sacentīsies arī pieredzes bagātā skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova (attēlā).

DELFI Izklaidei pastāstīja projekta vadītāja Kristīne Vederņikova Diānai vairākas projektā mācītās lietas jau bija zināmas, taču daudz bijis arī jaunu zināšanu un pieredzes, galvenokārt tā bijusi pievēršanās aktīvam dzīvesveidam tiešā veidā, trenējoties trenažieru zālē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa izlases vecākā trenera Vladimira Belova pavadībā.

Spēka treniņi notika vismaz trīs līdz četras reizes nedēļā un kardio treniņi vēl vismaz divas reizes nedēļā.

Diāna piedalījās arī visās citās aktivitātēs kopā ar pārējām projekta dalībniecēm - kopējos spēka un izturības treniņos un sacensībās, fotosesijās, kurās pārējās dalībnieces varēja mācīties no Diānas iepriekšējās pieredzes, kā arī skatuves pozēšanas nodarbībās, kurās Diānai gāja visgrūtāk, jo grūti bijis nomainīt modeles pozas un gaitu pret fitnesa sportiskajām skatuves pozām.

Pati Diāna atzinusi, ka daudz ieguvusi projekta laikā, taču vislielāko gandarījumu sniedzot tas, ka viņa nav baidījusies izmainīt savas tradicionālās modeles formas un attīstījusi muskuļu tonusu, veidojot atlētiskāku fitnesa modeles figūru.

Kopš projekta sākuma ir pagājušas tikai deviņas nedēļas, taču, kā lēš projekta vadītāja, ja Diāna tā turpinātu trenēties, viņa varētu startēt ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskās sacensībās, un tas varētu būt labs sākums viņas kā fitnesa modeles karjerā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!