Foto: Vida Press

ASV prezidentam Donaldam Trampam saviesīgos un oficiālos pasākumos, kā arī ārvalstu vizītēs bieži vien līdzi dodas ne tikai viņa dzīvesbiedre, bijusī modele Melānija Trampa, bet arī abu kopīgais dēls Barons, kuram šopavasar apritēja 11 gadi. Sabiedrība cītīgi seko līdzi katram pirmās ģimenītes solim, un pēdējā laikā diskusijas raisījis zēna ģērbšanās stils.

Pirmajai lēdijai Melānijai jau neskaitāmas reizes izdevies apliecināt savu labo gaumi un pārsteigt ar elegantu tēlu, bet viņas dēlam Baronam tik labi vis nesokas. Puisēns visai bieži tapis iemūžināts ikdienišķās drēbēs – polo krekliņā, šortos vai džinsu biksēs un sporta kurpēs. Stila eksperti un vienkārši tie, kuriem patīk trīt mēles, steiguši kritizēt puisēna vizuālo tēlu.

Amerikāņu žurnālists Fords Springers šonedēļ izdevumā "The Daily Caller" izveidojis publikāciju, kuras virsrakstā vēstījis, ka "ir pienācis pēdējais laiks Baronam Trampam sākt ģērbties atbilstoši dzīvei Baltajā namā", un sabiedrība sadalījusies divās nometnēs – vieni piekrīt publikācijas autora paustajai kritikai, savukārt citi metušies zēnu aizstāvēt.

"Atkal un atkal Barons pierāda, ka viņš ir pilnīgi normāls 11 gadus vecs bērns, neskatoties uz to, ka viņa tēvs ir ASV prezidents un ka viņš dzīvo Baltajā namā. Viena lieta, kas tomēr nav normāli, ir tas, kā viņš ģērbjas, kad kopā ar vecākiem dodas uz publiskiem pasākumiem," vēstījis Springers.

Aizvadītās nedēļās izskaņā prezidents ar ģimeni atgriezās Baltajā namā no Ņūdžersijas, un žurnālists pievērsis uzmanību tam, kā bija ģērbies Barons. Springers slavējis Trampa un viņa dzīvesbiedres eleganto izskatu, savukārt pāra dēla apģērbu – sarkanu t-krekliņu ar zīmējumiem un baltus šortus – viņš nodēvējis par piemērotu kino apmeklējumam.
Foto: Vida Press

"Baronam par to visu nav jāuztraucas, bet viņam vajadzētu to darīt. Viņa tēvs vienmēr ir eleganti ģērbies, bet viņa mamma kā pirmā lēdija kļuvusi par modes ikonu. Jaunākajam Trampam nav nekādu pienākumu kā prezidenta dēlam, bet mazākais, ko viņš varētu darīt, ir apģērbties pienācīgi, kad iziet sabiedrībā," skarbus vārdus Barona ģērbšanās manierei veltījis Springers.

Raidsabiedrība CNN ziņo, ka žurnālista kritika sabiedrībā raisījusi kaismīgas diskusijas, un savu viedokli par sacelto brēku paudusi arī Hilarijas un Bila Klintonu meita Čelsija, kura sociālajā tīklā "Twitter" aicinājusi likt puisēnu mierā.

"Plašsaziņas līdzekļiem un ikvienam citam ir pienācis laiks likt Baronu Trampu mierā un ļaut viņam izdzīvot privātu bērnību, kādu viņš ir pelnījis," 22. augustā sociālo tīklu lietotājus uzrunājusi Čelsija Klintone, kura, starp citu, arī jau agrāk publiski aizstāvējusi nelabvēļus, kas kritizējuši Baronu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!