ASV pilsētā Losandželosā uzņēmīgi ļaudis uzsākuši neparastu biznesu, apvienojot divas lielākās vīriešu kaislības – alkoholu un puskailas meitenes.

Proti, darbu sācis serviss, kas uz mājām piegādā alkoholiskos dzērienus, turklāt to dara skaistas meitenes peldkostīmos.

Kā vēsta izdevums The Los Angeles Times, par šādu ideju vienojušies spirtoto dzērienu tirgotājs Saucey un apakšveļas ražotājs MeUndies.

Pēc kompānijas vārdiem, bez alkoholiskajiem dzērieniem piegādes komplektā ietilpst arī "viss, kas nepieciešams, lai ciemos paliktu pa nakti", - apakšveļas pāris, zeķes, T-krekls, pretpaģiru līdzeklis un saulesbrilles.

Neraugoties uz to, ka alkohola piegādi kompānija īsteno līdz pulksten diviem naktī, modeles dzērienus izvadās tikai no četriem līdz astoņiem vakarā (tas tiek darīts pašu meiteņu drošības dēļ).

Atkarībā no izvēlētajiem dzērieniem, pakalpojuma cena ir robežās no 40 līdz 100 dolāriem, bet piegādi kompānija sola īstenot 20 minūšu laikā no pasūtījuma brīža.

Iepriekš Saucey saviem klientiem piegādāja citu "komplektu" - alkoholisko dzērienu piegādi kopā ar bārmeni, kas jauc kokteiļus, taču jaunā shēma, pēc uzņēmēju vārdiem, noteikti būs daudz veiksmīgāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!