Foto: Vida Press
Šoruden sākusies par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētā amerikāņa Džeremija Mīksa un medmāsiņas Melisas (attēlā pa kreisi), ar kuru viņš bija precējies astoņus gadus, laulības šķiršana, un ārzemju tabloīdi naski vēsta, ka gaidāma spraiga cīņa par aizbildniecības tiesībām un uzturlīdzekļiem.

Paparaci Mīksu šovasar pieķēra neuzticībā – viņš savu sievu krāpa ar britu miljardiera meitu Hloju Grīnu. Kad sānsolis nāca gaismā, modelis steidza paziņot, ka nolēmis šķirties no sievas, ar kuru viņam ir viens kopīgs bērns. Ģimenē auga arī dēls no Melisas iepriekšējām attiecībām.

Mīkss tagad bauda skaistu un bezrūpīgu dzīvi kopā ar turīgo Hloju, savukārt Melisa nolēmusi tiesā cīnīties, lai no viņa piedzītu uzturlīdzekļus un iegūtu pilnas aprūpes tiesības par abu dēlu.

Izdevuma "TMZ" rīcībā nonākuši tiesu dokumenti, kuros teikts, ka Melisas ikmēneša ienākumi ir aptuveni 10 tūkstoši ASV dolāru. Savukārt ikmēneša tēriņi – aptuveni 11 tūkstoši ASV dolāru.

Sieviete, balstoties uz Džeremija līgumiem ar modeļu aģentūrām apgalvo, ka viņš mēnesī nopelnot aptuveni miljons ASV dolāru. Tiesa, nav zināms, vai Melisa redzējusi oficiālus dokumentus, kas to apliecinātu.

Tāpat arī viņa apgalvojusi, ka slava Džeremijam esot sagrozījusi galvu un ar savu septiņus gadus veco dēlu viņš tiekoties labi ja divas reizes mēnesī. "Viņš ir pleibojs, kas dzīvo kopā ar bagātu draudzeni," "TMZ" citējis Melisu.

Tabloīdi paredz, ka cīņa starp Džeremiju, kurš vispasaules slavu iemantoja pirms aptuveni trīs gadiem, kad tika aizturēts par nelikumīgu munīcijas un ieroču glabāšanu, un Melisu būs sīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!