Foto: Instagram.com/rosannaarkle/
Meiteņu un puišu pieredzes stāsti liecina, ka strādāt par "Instagram" modeli ir visai ienesīgs darbiņš. Arī daiļā austrāliete Rozanna Ārkla (attēlā) pelna naudiņu ar selfijiem un bildēm, kurās reklamē dažādus produktus.

Šobrīd 28 gadus vecās modeles un TV šovu zvaigznes "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā trīs miljoni sekotāju. Rozanna saviem atbalstītājiem neliek vilties – daiļaviņas bilžu profils regulāri tiek atjaunots ar mometuzņēmumiem, kuros viņa pozē bikini vai apakšveļā.

Nevienam nav noslēpums, ka vizuālo dotumu izrādīšana, ir viena no iedarbīgākajām metodēm, kā likt par sevi runāt, un to vērā ņēmusi arī Rozanna – meitene priecē ar provokatīvām pozām, kurās tiek izspīlēts dupsis vai krūtis.

Modeles uzcītība vainagojusies ar panākumiem, un skaistule medijiem stāstījusi, ka par vienas bildītes publicēšanu viņa nereti saņemot aptuveni trīs tūkstošus ASV dolāru.

"Sākumā mans mērķis nebija piesaistīt sekotājus. Fotografēšanās vienmēr bijusi mana kaislība," izdevumam "The Gold Coast Bulletin" stāstījusi Rozanna, kura piedzimusi Austrālija, bet uzaugusi Jaunzēlandē. Pirms aptuveni astoņiem gadiem viņa pārcēlusies atpakaļ uz savu dzimteni.

Tāpat daiļava skaidrojusi, ka rosīšanās sociālajos tīklos viņai palīdzējusi sasniegt daudzus sapņus. "Es Goldkostā nopirku savu pirmo māju. Es vienmēr par to biju sapņojusi. Tāpat sociālie tīkli man snieguši iespēju apciemot ģimeni Jaunzēlandē, cik bieži vien vēlos," priecājusies Rozanna.

Viņa arī laipni padalījusies ar vairākiem viediem padomiem, kā vairot popularitāti "Instagramā". Viens no tiem – nedrīkst aprobežoties tikai ar viedtālruni. Ja vēlies tikt pie patiešām satriecoši perfektām bildēm, nāksies iegādāties labu fotokameru.

Tāpat, viņasprāt, ļoti svarīgs ir laiks, kad bildes tiek publicētas. Pieredzes bagātā "Instagram" modele ar bildēm iesaka dalīties laika posmā no pusseptiņiem līdz deviņiem vakarā vai arī agri no rīta. Rozanna nekādā gadījumā nerekomendē to darīt dienas vidū.

Savukārt tas, cik daudz naudiņas iespējams nopelnīt par bildēm, esot atkarīgs no sekotāju skaita. "Standarta izcenojums par vienu bildi ir aptuveni 0,1% no sekotāju skaita," piebildusi simpātiskā sieviete.

Favourite time of the day 🌴☀️

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Apr 10, 2017 at 2:04am PDT

My 'Go To' after every work out 💪🏽💞 #IsoPept by @ehplabs 👅🍪Cookies & Cream is my favourite flavour ...

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Apr 6, 2017 at 5:15pm PDT

If you can find a path with no obstacles, it probably won't lead you anywhere ...💭🕌

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Apr 5, 2017 at 5:28am PDT

GOOD MORNING ☀️ Is it even morning where you are? Let me know where you are from? 👇🏽🌵🌴🍁

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Apr 3, 2017 at 4:00pm PDT

The bare necessities. 🌴🍌Have a great weekend everyone!! 👙@komunebali

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Mar 24, 2017 at 3:32pm PDT

.. loves a raven red ❤️ what's your fave colour? 🚨

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Mar 27, 2017 at 1:28am PDT

Loving @BrighterWhite's teeth whitening kit! Amazing results with 0 teeth sensitivity! 🌟🙌🏽 #BrighterWhite

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Mar 23, 2017 at 4:08pm PDT

Fri-Yay 🌺 Have a wonderful weekend my lovelies 💕

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on Mar 17, 2017 at 4:31am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!