Foto: Instagram.com/julia.stakhiva/
Ļoti populāri ir "Instagram" foto blogi, kuros tiek apkopotas bildītes, kas atspoguļo, kā atpūšas dažādu zemju "Rich Kids" jeb tā dēvētie "bagāto vecāku bērneļi". Tiesa, ne viss ir zelts, kas spīd, un līdzīgi ir arī ar turīgajiem ļaudīm – daži tikai izliekas par tādiem. Lai atsijātu nabagus, tapusi īpaši ekskluzīva aplikācija.

Ārvalstu mediji ziņo, ka nesen tapusi aplikācija "Rich Kids". Tajā turīgi ļaudis var dalīties ar bildēm un lielīties ar savu dižmanīgo dzīvesstilu. Lai izslēgtu iespēju, ka zīmēšanās neprātā iesaistās viltus bagātnieki, visiem interesentiem tiek piemērota dalības maksa.

Lai kļūtu par aplikācijas lietotāju, jābūt patiešām turīgam. Lai gan to iespējams lejupielādēt bez maksas un piereģistrēties tajā ar savu "Facebook" kontu, likstas sākas brīdī, kad vēlies padalīties ar kādu foto.

Abonēšanas maksa ir aptuveni 1000 ASV dolāru mēnesī. Aplikācijas izveidotāji izdevumam "The Daily Mail" pastāstījuši, ka tādējādi iespējams atsijāt īstus bagātniekus no tādiem, kas tikai izliekas par naudīgiem.

"Es biju pārsteigts, ka nav neviena publiska servisa vai sociālā tīkla, kas paredzēts tikai bagātiem cilvēkiem. Visas bagātniekiem paredzētas vietnes nav publiski pieejamas jebkuram. Mēs uzskatām, ja neviens tevi neredz, būt bagātam ir garlaicīgi," sacījis viens no aplikācijas izveidotājiem Jurans Ivans.

Šobrīd notiek aplikācijas testēšana – 11 bagātnieki no visas pasaules piereģistrējušies "Rich Kids" sociālajā tīklā, lai piesaistītu jaunus lietotājus. Viņu vidū ir arī ukraiņu izcelsmes bagāto vecāku atvase Jūlija Stakiva (attēlā), kura savulaik pat paziņoja, ka ir pārāk skaista, lai strādātu algotu darbu.

Labā ziņa – tie, kas nevar atļauties katru mēnesi maksāt bargu naudu, lai padalītos ar bildītēm, varēs gluži vienkārši apskatīt bagātnieku publicētos foto. Aplikācijas izveidotāji cer, ka tādējādi turīgie ļaudis varēs beidzot pa īstam izcelties uz citu fona un viņu spozmi neaizēnos viltus naudasmaisi. Aplikācija atrodama šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!