Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā), iepriekš cīnījusies ar liekā svara problēmām, šogad kļuvusi īpaši slaida. Viņa atklāj savu tievēšanas metodi, kuru nebūs problēmu ievērot arī svētku ballīšu laikā.

"Ielādēju telefonā aplikāciju Wash Your Body. Tur jāsniedz informācija par sevi un savu svaru, un aplikācija aprēķina, cik daudz ūdens dienā konkrēti jāizdzer. Iepriekš es ūdeni visai daudz nedzēru, bet nu sāku dzert tik, cik man lika aplikācija - pat četrus litrus ik dienas.

Sākumā bija ļoti, ļoti grūti piespiest sevi dzert ūdeni tik šausmīgos daudzumos, bet galu galā pieradu, un nu jau man pat prasās to ūdeni," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Berezina.

Meitene stāsta, ka tagad dienu sāk ar glāzi ūdens tukšā dūšā, kā arī kārtīgi padzeras pēc katras maltītes.

"Ēšanas laikā es vienkārši nespēju piedzert kaut ko klāt, bet pēc tam labi padzert ūdeni našķu vietā man vairs nav problēmu. Lielākais pluss šādai sistēmai ir tas, ka var atļauties ēst it kā neveselīgās lietas, piemēram, majonēzi un kečupu, jo tas viss tiek vienkārši izskalots ārā," nianses atklāj dziedātāja.

No saldumiem gan vajadzētu censties atturēties, jo tie satur ļoti daudz kaloriju. Jaunais ēšanas režīms nav palicis bez rezultātiem. "Ilgu laiku svēru 67 kilogramus, bet nu sveru tikai 55. Būtiski, ka šī metode nodrošina to, ka svars vairs neatgriežas," priecājas Sabīne.

Jau pavisam drīz viņa piedāvās faniem arī savu svētku singlu Klusa nakts, svēta nakts, bet Jaungada svinībās aicina uz Ventspili, kur priecēs ar kārtīgu nakts ballīti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!