Foto: Vida Press

Lai gan slavenības publiskajā telpā parasti vairās runāt par privāto dzīvi, neiztrūkst arī tādi, kuri gatavi atklāt ļoti pikantas un personiskas detaļas. Tā, piemēram, tīņu elks Džastins Bībers palielījies, ka tieši viņš bijis tas izredzētais, kuram dziedātāja Selēna Gomesa (abi attēlā) dāvājusi savu nevainību.

Abiem jauniešiem romantiskas attiecības izveidojās 2010. gadā, kad Bībers bija vien 15 gadus vecs, un pa šo laiku pāris vairākas reizes šķīries un atkal sagājis kopā, un, lai gan šobrīd abi bauda brīvību, Džastins nav kautrējies padalīties ar visai pikantiem pagātnes faktiem.

Kāds anonīms Bībera paziņa ārzemju medijiem atklājis, ka pusaugu meitenīšu iemīļotais dziedātājs saviem draugiem esot palielījies, ka viņš esot bijis tas vīrietis, ar kuru Selēna guvusi pirmo seksuālo pieredzi.

Tīņu elks arī sīki izstāstījis, kā tas noticis - Gomesa savu nevainību viņam esot dāvājusi 2011. gada vasarā. Toreiz jaunieši esot baudījuši romantiskas brīvdienas Palmspringsā, un šajā ceļojumā abi devušies, jo Selēna beidzot apsolījusi Bīberam, ka ar viņu pārgulēs.

Abi pirms tam bija vienojušies, ka pārgulēs tad, kad viens otram būs atzinušies mīlestībā, un Bībers saviem draugiem palielījies, ka viņš bijis pilnīgi pārliecināts, ka Selēna viņu mīlot, jo viņa tam dāvājusi nevainību. Tāpat viņš esot pārliecināts, ka Gomesai joprojām esot spēcīgas jūtas pret viņu.

Šo pāris gadu laikā abi te šķīrušies, te atkal sagājuši kopā, taču tā arī viņiem nav līdz galam izdevies atrisināt problēmas, kuras skārušas abu attiecības. Šobrīd gan Gomesa, gan Bībers ir brīvi no saistībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!