Foto: Publicitātes foto
Desmit skaisti un talantīgi jaunieši no dažādām pilsētām Latvijas austrumos jau augustā cīnīsies konkursā "Miss&Mister Show 2016" par Latgales skaistākā pāra tituliem. Vasaru kompānija pavada dažādi pilnveidojoties, tostarp, pozējot neparastos projektos.

Par tituliem jau 7. augustā Latgales vēstniecības "GORS" lielajā auditorijā cīnīsies piecas meitenes un pieci puiši: Aleksandrs Rezvovs, Deniss Jerjomins, Edgars Visockis, Raivis Šustovs, Sandijs Bukšs, Diāna Bogdanova, Estella Zaharkeviča, Evelīna Stepule, Valērija Burova un Zaiga Koroševska.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj konkursa organizatori, finālistu pēdējo nedēļu grafiks bijis piesātināts ar dažādām noderīgām un aizraujošām aktivitātēm. Jaunieši guvuši daudzveidīgas zināšanas, kas lieti noderēs viņu turpmākajā izaugsmē.

Piemēram, kompānija tiek izglītota veselīga dzīvesveida jautājumos, izmēģinājusi veikbordu un kaujas simulācijas spēli, kā arī pozējusi neparastā sesijā fotogrāfam Uldim Vilkam.

Tās laikā konkursanti iejutušies katrs savā neparastā tēlā, tiekot aplīmēti ar spalvām, skujām un čiekuriem un pat pilnībā nokrāsoti. Ar attēlu palīdzību viņi cenšas pievērst uzmanību aktuālajām ekoloģijas problēmām – kažokādu izmantošanai, jūras dzīvnieku izmiršanai naftas noplūdes dēļ, dzeramā ūdens piesārņojumam, mežu izciršanai, dzīvnieku izmantošanai cirkā, gaisa piesārņojumam un citām.

Grima autore ir Kristīne Rancāne, body-art mākslinieks – šī gada projekta finālists Aleksandrs Rezvovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!