Foto: Publicitātes foto/Raimonds Birkenfelds

Par vienu no visu laiku stilīgākajiem Latvijas parlamenta pārstāvjiem noteikti uzskatāms Jānis Junkurs (attēlā), kurš darbojās 11. Saeimas sastāvā. Kļūstot par deputātu, puisis mainīja stilu, bet tagad atgriezies pie modeļa tēla.

Garmataino puisi, kurš Saeimā iekļuva kā Zatlera reformu partijas pārstāvis, atceras daudzi – gan pateicoties ārienei, gan viņa džentlmeņa rīcībai, atsakoties no vietas 12. Saeimā par labu Solvitai Āboltiņai.

2011. gada rudenī Junkurs, kurš darbojies arī kā modelis, atvadījās no saviem garajiem matiem, bet vēlāk gan atmeta ar roku centieniem iekļauties "rāmīšos" un ļāva matiem augt.

Kopš 2014. gada rudens un atteikšanās no vietas Saeimā bijušais deputāts no izrādīšanās sabiedriskos pasākumos bija vairījies, bet tagad, sastapts Latvijas modes nedēļā Modes manifestācija, apliecināja – visērtāk viņš jūtas ar gariem matiem.

"Man tagad klājas labi, esmu pievērsies uzņēmējdarbībai, bet sīkākas detaļas neatklāšu. Palaikam dzīvoju gan Latvijā, gan ārzemēs. Mani joprojām interesē mode, tāpēc labprāt piedalītos kādā skatē, ja būtu piedāvājums," žurnālam Privātā Dzīve atklājis Junkurs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!