Foto: DELFI
Kamēr sašutusī nācija turpina diskutēt par brašā guļbūvju celtnieka Venta Vītola (attēlā) mīlas nedienām ar nu jau divām sievietēm – Magoni Burku un Maritu Vītolu, pats celtnieks diži neskumst par to, ka palicis viens, bet gan gatavojas sievietēm "atriebties" smalkā un asprātīgā veidā.

"Vienai no viņām gatavoju pārsteigumu. Nu, dāvanas veidā. Šo to esmu iesācis gatavot no koka. Pārsteiguma nosaukums būs Dāvana vientuļai sievietei," DELFI Izklaidei ar viltīgu smaidu kādu amizantu ieceri atklāj Ventis.

Viņš spriež, ka no koka paša rokām izdrāzto dāvanu visdrīzāk saņems Magone. "Viņai tādas lietas patīk. Viņai tāds jau ir pašai, bet nav ar rokām darināts. Tā kā viņa bieži runā par ekoloģiskām lietām, tad būs no ekoloģiska materiāla," uzjautrinās guļbūvju un koka darbu eksperts.

Vīrietis dod mājienu, ka jautrā dāvaniņa vientuļajai sievietei noderēs ne jau virtuves darbos, bet gan kompensēs vīrieša trūkumu pavisam citā sfērā.

Brašo vīrieti pārdzīvojumi privātajā dzīvē nav salauzuši. Viņš spara pilns turpina savus darbus un atklāj, ka patiesībā neesot ne tuvu tik melns, cik melnu viņu publiskajā telpā cenšas padarīt abu dēlu mātes.

"Tas par to sievas sišanu ir totālie sūdi. Sieva jau dabūja rakstīt paskaidrojumu par manis apmelošanu. Tāpat kā par dzeršanu. Nekad neesmu nevienas tiesības nodzēris. Es vispār nelietoju ne grama jau deviņus gadus," uzsver Ventis.

Arī attiecībā uz Magoni viņš neesot nekāds zaudētājs, kā tas publiski tiek pasniegts. "Mēs katrs dabūjām, ko bijām prasījuši. Nav ne uzvarētāji, nedz zaudētāji," savas attiecības ar divām sievietēm rezumē Ventis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!