Foto: Privātais arhīvs

Šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā iepazītais brašais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols (attēlā) savus sekotājus sociālajos tīklos regulāri iepriecina ar dažādiem foto no ikdienas gaitām, bet šonedēļ viņš publicējis pārīti īpaši iespaidīgu kadru.

Savā Draugiem.lv profilā Ventis ievietojis galeriju ar nosaukumu Baradač, kurā šova laikā sevi kā īstu spēka mitriķi pierādījušo vīrieti knapi var atpazīt - vaigi un acis iekritušas, bet seju klāj visai kupla bārda un šobrīd tik populārās uz augšu saskrullētās un hipsteru tik iemīļotās ūsiņas.

Fotogrāfijas iemantojušas gana lielu popularitāti Venta draugu un paziņu lokā, bet komentāros dominē viedoklis, ka šāds izskats ir drīzāk šausminošs, atbaidošs un pretīgs nekā pievilcīgs. 

Pats Ventis gan savus fanus mierina, ka no ūsām un bārdas viņš jau krietnu laiku ir atvadījies - bildes tapušas vēl pirms kāzām ar dēliņa māti Maritu, kad viņš neilgā laikā šova radīto pārdzīvojumu un veselības problēmu dēļ bija zaudējis 11 kilogramus svara.

Jau vēstīts, ka Ventis šovā Saimnieks meklē sievu bija viens no Magones Burkas preciniekiem un tieši viņu sieviete arī izvēlējās.

Lai gan abiem tā arī neizdevās izveidot ģimeni, Magone jūnijā laida pasaulē šova laikā ieņemto Venta mazuli, bet drīzumā viņa kopā ar abām atvasēm plāno atgriezties Anglijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!