Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Megana Foksa tiek dēvēta par vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē. Beidzot seksīgajai filmu zvaigznei Brazīlijā atradusies līdziniece, kura ir ne tikai pievilcīga, bet var lepoties arī ar brangu dupsi.

Ārvalstu mediju uzmanības lokā nonākusi 22 gadus vecā brazīliešu modele Klaudija Alenda (attēlā), kura savā dzimtenē iemantojusi slavu kā Meganas Foksas līdziniece. Daiļaviņa nu jau kļuvusi par pasaules mēroga slavenību, un viņas gaitām sociālajos tīklos seko līdzi miljoniem ļaužu.

Īpaši lielu ievērību izpelnījies Klaudijas Instagram foto blogs, kurā slavenās aktrises līdziniece regulāri priecē fanus ar seksīgiem selfijiem un ļoti pikantām bildītēm. Pēdējā laikā modeles slava tikai augusi, un nu jau viņa kļuvusi par vienu no atpazīstamākajām sievietēm Brazīlijā.

Pirmo reizi Klaudijas vārds pie pasaules šovbiznesa debesīm uzmirdzēja pērnajā gadā, kad viņa izmēģināja spēkus izdaudzinātajā seksīgo dupšu konkursā Miss Butt Brazil. Tiesa, viņas brangā pēcpuse ierindojās tikai otrajā vietā, taču līdzība ar Foksu un nemitīgā plikumu zibināšana sociālajos tīklos atmaksājusies un nesusi cerēto popularitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!