Foto: Vida Press

Brazīlietes, kas piedalās prestižajā konkursā Miss Bum Bum (Mis dibens), neizbēgami kļūst par nacionāla mēroga slavenībām, taču dažas pretendentes slavu meklē arī ārpus savas dzimtenes robežām.

Tā, piemēram, Santa Katarinas štata pārstāve Indianara Karvalju (attēlā) bija nolēmusi puskaila pozēt pie Eifeļa torņa Parīzē, taču, tiklīdz viņa sāka izģērbties, piesteidzās divi franču policisti un aizliedza viņai šo nodarbi turpināt.

Kā vēsta vietējie mediji, Indianara gan šajā situācijā neapjuka - viņa sāka ar policistiem flirtēt, bet pēc tam, kad viņi bija aizgājuši, atrada "klusāku vietiņu", kur savu pikanto foto sesiju pabeigt.

Miss Bum Bum ir ievērojamākais Brazīlijas skaistumkonkurss, kurā piedalās skaistules no visiem Brazīlijas štatiem, un rezultātā tiek izraudzīts šīs valsts skaistākā dibena īpašniece, kas saņem iespaidīgu naudas balvu un kļūst par nacionālo varoni.

Šobrīd notiek interneta balsošana par 27 skaistākajiem Brazīlijas dibeniem (ar visiem dibeniem tuvāk var iepazīties šeit), taču jau novembrī gaidāms konkursa fināls, kurā piedalīsies jau vairs tikai 15 seksīgākie dibeni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!