Foto: Vida Press

Brazīlijas paša skaistākā un apetītlīgākā dupsīša tituls pieder Sjūzijai Kortesai (attēlā). Viņa aizvadītā gada nogalē plūca laurus populārajā dibenu konkursā Miss Bum Bum. Daiļavas pēcpuse ir tik iekārojama, ka tā padarījusi greizsirdīgu slavenā argentīniešu futbolista Lionela Mesi sieviņu.

Sjūzija ir liela futbola fane. Viņas iecienītākā komanda ir Spānijas klubs Barcelona, kurā ar desmito numuru spēlē Mesi. Savu uzticību un cieņu šim sporta veidam Brazīlijas smukais dupsis vairākkārt apliecinājis, pozējot ar bumbu un citu atribūtiku.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Sjūzijas publiskā fanošana un jūsmošana par Mesi ne pa jokam esot nokaitinājusi futbolista sieviņu Antonellu. Tiek vēstīts, ka viņa greizsirdības uzplūdā esot savos un vīra sociālajos tīklos nobloķējusi Brazīlijas kārdinošākā dupša īpašnieci.

Lai parādītu Antonellai, ka ar bloķēšanu sociālajos tīklos nebūs gana un viņai jāmeklē iedarbīgākas metodes, lai vīru pasargātu no acu mešanas uz Brazīlijas šī brīža slavenāko pēcpusi, Sjūzija piedalījusies draiskā fotosesijā.

Sjūzija, tērpusies bikini, pozējusi fotogrāfam pludmalē. Galvenais uzsvars, protams, likts uz daiļavas dibentiņu. Fotosesijā noticis arī kāds negaidīts pavērsiens – Kortesa novilkusi peldkostīma augšiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!