Foto: AFP/Scanpix

Producents Hārvijs Vainstīns šoruden nonācis vienā no visu laiku skaļākajiem seksa skandāliem Holivudā – desmitiem sieviešu, kuru vidū netrūkst labi zināmu aktrišu, apsūdz viņu par seksuālu uzmākšanos un vardarbību. Par viņa pāridarījumiem, šķiet, izteikušies visi, un visbeidzot savu versiju izklāstījusi arī britu lēdija un sabiedrības dāma Viktorija Frederika Elizabete Hērvija.

Hērvija, kura ir bieža viešņa Holivudas zvaigžņotajos burziņos un regulāri nonāk tabloīdu ziņās savas aušīgās uzvedības un atklāto tērpu dēļ, aizvadītās nedēļas izskaņā publiski komentējusi pret Vainstīnu izvirzītās apsūdzības un piešāvusi jau tā nokaitētajām oglēm eļļu, paziņojot, ka apšauba dažu producenta seksuālās uzmākšanās upuru teikto.

"Būdama Losandželosā dzīvojošs brits, esmu apmeklējusi daudzas Vainstīna rīkotās ballītes un esmu to visu redzējusi.

Skatīsimies acīs patiesībai, mēs dekādēm ilgi esam dzirdējuši izdaudzinātas pasakas un mītus, bet tajā pašā laikā neviens līdz šim par to atklāti nebija runājis. Tie ir stāsti par aktieriem, kuri sniedz guļamistabas pakalpojumus, lai tiktu pie lomām filmās. Jūs būtu pārsteigti, uzzinot, kuri tā ir darījuši," izdevums "Mail Online" citējis lēdiju.

Hērvija atzinusi – Vainstīns Holivudā nudien valdījis gluži kā fīrers un tas esot uzreiz bijis redzams. Tiesa, viņasprāt, dīvaini, ka tik daudzi aktieri tagad vaino vienu vīru pie tā, ka viņu karjerā kaut kas nogājis greizi.
Foto: AP/Scanpix/LETA

Hērvija metusi akmeni kādas vārdā nenosauktas aktrises dārziņā, liekot noprast, ka viņas apsūdzības par to, ka Vainstīns viņu izvarojis, ir safabricētas.

"Redziet, viņa Vainstīnu apsūdz izvarošanā, bet vēlāk apgalvo, ka turpinājusi ar viņu uzturēt kontaktus, kas ietvēris arī seksu. Man rodas jautājums – vai tā bija izvarošana? Es tā nedomāju, jo viss taču turpinājās. Man vairāk izklausās pēc izmisīgiem mēģinājumiem iegūt uzmanību.

Un citi, kuri uzskata, ka Vainstīns ir izpostījis viņu karjeras, var turpināt tā domāt, jo tā vienkārši ir vieglāk samierināties ar to, ka viņu karjera nav izdevusies," vēstījusi britu lēdija, tajā pašā laikā atzīstot – viņa no visas sirds jūt līdzi sievietēm, kuras kļuvušas par upuriem.

Britu tabloīdi izvirzījuši versiju, ka vārdā nenosauktā aktrise, kuras izteikumus par uzmākšanos Hērvija apšauba, ir itāliešu aktrise Asia Ardžento, kura nesen intervijā žurnālam "The New Yorker" paziņoja – Vainstīns pirms aptuveni 20 gadiem esot piespiedis viņu nodarboties ar seksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!