Foto: Vida Press
Britus satraucis kārtējais bērniņš, kas tiek ģērbts un pucēts neatbilstoši savam vecumam. Enrika Milne no Kentas grāfistes Anglijā savai četrus gadus vecajai atvasei Arielai (abas attēlā) ļauj posties kā pieaugušai sievietei.

26 gadus vecā Enrika, viņas vīrs Veins un abu kopīgā meitiņa nesen viesojušies britu TV raidījumā "This Morning".

Mazulīte studijā mirdzējusi, saposta kā krāšņa puķe. Arielas sejiņu klājusi bieza grima kārta, mati bijuši saveidoti iespaidīgā frizūrā, savukārt mugurā viņa bija uzvilkusi kuplu princeškleitu. Mazās dāmas vecāki raidījumā pastāstīja, ka viņu meita aktīvi piedalās mazo bērnu skaistumkonkursos.

"Viņa ir viena no tām meitenēm, kurai pašai patīk pucēties. Viņa labprāt dodas iepirkties un lūdz, lai es viņai uztaisu manikīru," par savu meitiņu pārraidē stāstījusi Enrika.

Vecāki nav slēpuši – pirms skaistuma konkursiem Arielai tiek uzklāts mākslīgais iedegums, pamanāms grims un mākslīgie nadziņi. Turklāt pati meitenīte ir stāvā sajūsmā par šīm skaistuma procedūrām.

Tiesa, lai gan vecāki raidījumā ļoti slavējuši savu meitu un lepojušies ar to, ka viņa aug par mazu princesīti, skatītāji, kā vēsta britu laikraksti, bijuši šokā un sociālajos tīklos dalījušies ar sašutumu.

"Nabaga bērni tiek seksualizēti, es mākslīgajā iedegumā un visos tajos briesmīgajos kostīmos nesaskatu neko skaistu," izdevums "Mail Online" citējis kādu satrauktu skatītāju.

Tāpat kāds norādījis, ka vecāki savai meitiņai atņēmuši bērnību. Vēl kāds šausminājies, ka pasaulē esot daudz pedofīlu, tāpēc vecākiem savas atvases vajadzētu sargāt, nevis izlikt publiskai apskatei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!