Foto: Vida Press
Pēdējās nedēļās īpaši sasparojies Velsas princeses Diānas kādreizējais sulainis Pols Barels, kurš ik pa laikam atklāj kādus līdz šim nedzirdētus noslēpumus par lēdijas dzīvi. Visbeidzot viņa pļāpīgums pamatīgi nokaitinājis britus.

Jau vēstīts, ka Barels, kurš agrāk apkalpoja Karalieni Elizabeti II, bet vēlāk kļuva par Diānas personīgo sulaini un uzticības personu, nesen piedalījās Austrālijas džungļu izdzīvošanas šovā "I'm A Celebrity". Viņš kameru priekšā vairākkārt pamanījās pieminēt Diānu.

Lai gan Diānas dzīvība izdzisa pirms vairāk nekā 20 gadiem, Barels pēdējā laikā cītīgi rūpējies par to, lai viņas vārds atkal nonāktu ziņu virsrakstos. Vispirms viņš šovā publiski izklāstīja skumjus notikumus, kas risinājās dienā, kad piedzima princis Harijs.

Vēlāk Barels atkal pārsteidza, paziņojot, ka neilgi pirms traģiskās avārijas Parīzē Diāna iekļuvusi vēl vienā avārijā, bet toreiz tikusi cauri tikai ar izbīli.

Savukārt šonedēļ Barels viesojies britu sarunšovā "This Morning" un, kā vēsta tabloīds "The Sun", viņš atkal pieminējis karalisko ģimeni, liekot raidījuma skatītājiem spert zibeņus un pārpludināt sociālos tīklus ar sašutumu.

Barels apgalvojis, ka Diāna būtu bijusi ļoti priecīga par dēla Harija izvēlēto līgavu Meganu Mārklu.

"Jaukta rase, sķirtene, amerikāniete... tas ir fantastiski. Arī viņa būtu izvēlējusies Meganu, jo tas ir solis uz priekšu. Paskatieties uz Vindzoru jauno komandu. Stāsts vairs nav par veco gvardi, tagad viss grozās ap jaunajiem Vindzoriem, kas dzīvo Kensingtinas pilī. Viņi ir mūsu monarhijas nākotne," mediji citējuši Barela sacīto.

Tāpat arī vīrietis atkārtoti pieminējis avāriju, kurā Diāna iekļuva neilgi pirms liktenīgās nakts Parīzē.

Britu laikraksti ziņo, ka Barela parādīšanās pārraidē ļoti nokaitinājusi televīzijas skatītājus, kas sociālajos tīklos pauduši milzu sašutumu. Daudzi mudinājuši kādreizējo karaliskās ģimenes sulaini dzīvot tālāk, ļaut dusēt Diānai mierā un pārstāt spodrināt slavu uz nelaiķes rēķina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!