Foto: Vida Press
Viena no nopelniem bagātākajām supermodelēm, kura astoņdesmitajos gados bija slavas zenītā, ir čehu izcelsmes daiļava, aktrise un dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Paulīna Porizkova (attēlā). Viņa šogad atzīmēja 50 gadu jubileju, taču sieviete joprojām var lepoties ar perfektu figūru.

Fotogrāfi supermodeli iemūžinājuši daudzu slavenību iecienītajā Santbartelmī pludmalē, kur Paulīna baudījusi brīvdienas kopā ar savu dēlu Oliveru. Uzņemtie kadri izpelnījušies neviltotu ļaužu sajūsmu, jo tajos redzams, ka Porizkova joprojām izskatās kā jauns meitēns.

50 gadus vecā supermodele, tērpusies bikini, izbaudījusi visus labumus, ko vien var sniegt atpūta pludmalē - viņa peldējusies, aušojusies kopā ar dēlu lielajos viļņos un sauļojusies. Savukārt paparaci naski iemūžinājuši šīs izklaides, fotografējot Porizkovu no visiem iespējamajiem rakursiem.

Pludmalē tapušie attēli likuši sajūsmā noelsties ne vienam vien, un ārvalstu mediji nebeidz vien priecāties, cik labā fiziskajā formā joprojām ir Porizkova. Bildēs redzams, ka viņa nemaz nav novecojusi - supermodeles viduklis joprojām ir šmaugs, bet augums - tvirts un trenēts.

Paulīnas karjera aizsākās, kad viņa bija vien 18 gadus veca. Toreiz čehu modele gozējās uz izdevuma Sports Illustrated vāka, un viņa ir pirmā modele no Austrumeiropas, kuras foto rotājis šī prestižā žurnāla glancēto titulbildi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!