Foto: Vida Press

Attiecības starp jaunām, skaistām meitenēm un tā dēvētajiem "cukura tētukiem" – turīgiem kungiem gados – joprojām tiek vērtētas neviennozīmīgi. Daļa sabiedrības to uzskata par prostitūciju, savukārt citi – par dzīvesstilu.

Raidsabiedrības BBC paspārnē tiek veidota dokumentālo filmu sērija, kurā "cukura mazulītes" atklāj savu pieredzi un tiek vētīts, kāpēc jaunas meitenes izvēlas iesaistīties šādās attiecības. Lielu mediju ievērību izpelnījies kādas 23 gadu vecas britu meitenes, kura sevi dēvē par Koko, stāsts.

Izdevums "The Mirror", atsaucoties uz dokumentālo filmu, vēsta, ka Koko ir sociālā aprūpētāja un striptīza dejotāja. Savukārt attiecības ar "cukura tētukiem" ir savdabīgs veids, kā viņa piepelnās, lai sakrātu naudiņu mācībām augstskolā.

Koko atklājusi, ka attiecības ar turīgajiem sponsoriem piekopj jau aptuveni divus gadus. Tiesa, "cukura tētuki" bieži vien vēlas ne tikai draudzību, bet arī intīmus pakalpojumus. Mēnesī viņa par to nopelna aptuveni 1000 britu mārciņu un bonusā saņem arī dažādus labumus.

"Kad es ar viņu netiekos, mēnesī saņemu aptuveni 500 britu mārciņu. Kad piekrītu satikties, varu būt droša, ko kontā tiks ieskaitītas 1000 mārciņas un, iespējams, saņemšu arī citu labumus," izdevums citējis Koko sacīto.

Meitene uzsvērusi, ka, viņasprāt, tās ir pilnīgi normālas, parastas attiecības. Vienīgā atšķirība – viņa par laika pavadīšanu ar kavalieri saņem samaksu.

"Par viņa personīgo dzīvi neko daudz nezinu. Bet citas lietas, kas skar viņa darbu, to, kas viņam patīk vai nepatīk, to es zinu. Cenšos nelīst viņa privātajā dzīvē," sacījusi Koko.

Lai gan meitene izbauda šādas attiecības, viņa nav slēpusi, ka tā ir balansēšana pa naža asmeni. "Tas ir ļoti bīstami. Viņi uzskata, ka esi vergs vai mājdzīvnieks, un tāpēc var darīt visu, kas ienāk prātā," citas meitenes brīdinājusi Koko.

"Cukura mazulītes" vecāki neko nenojauš par viņas piepelnīšanās metodi, savukārt to, kuri zina, ar ko nodarbojas Koko, domas dalās. Kā skaidrojusi meitene, daļa sabiedrības to uzskata par prostitūciju. Savukārt viņa uzskata, ka tā ir iespēja izkulties no parādiem un nabadzības.

"Meitenes nevēlas visu mūžu dzīvot parādos, un dažām šis ir ātrākais un vienkāršākais veids, kā atmaksāt parādus, daudz nestrādājot," "The Mirror" citējis Koko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!