Foto: Privātais arhīvs
Skaistuma konkursu dalībnieču un suņu mīļu Simonas un Diānas Kubasovu viena no kaislībām ir ceļošana. Aktīvās meitenes reti kad ir uz vietas – viņas regulāri apceļo pasauli, ar skaistiem ārzemju kadriem iepriecinot arī sociālo tīklu lietotājus.

Simona šobrīd atrodas Austrālijā. Taču saulainā zeme ir tikai viens no viņas daudzajiem galamērķiem pēdējo mēnešu laikā. Vēl nedēļu atpakaļ viņa baudīja glamūrīgu dzīvi un laiskojās uz jumta baseina Singapūrā, bet vēl pirms tam baudīja Turcijas dabas krāšņumu.

Rudens sākumu Simona nosvinēja Itālijā, bet vasaru baudīja Ibisas salā. Kā jau tas pienākas mūsdienīgam cilvēkam, labākos kadrus no ceļojumiem Simona publicē savā Instagram foto blogā. Fotogrāfijās Simona atrāda dažādu valstu izteiksmīgākos dabas skatus un pati savu daiļumu, pozējot uz šo ainavu fona.

Kā savus galamērķus Simona iecienījusi valstis, kurās spīd saule un var baudīt laisku atpūtu pie ūdeņiem. Ar Simonu kopā ceļojumos nereti dodas arī viņas māsa Diāna. Viņa kopā ar māsu apciemojusi Turciju un Ibizu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!