Foto: DELFI

Jaunā dizainere Kristīne Deimon (attēlā vidū) ir viena no retajām pašmāju sabiedrības dāmām, kas publiski atzinusies, ka ar plastiskās ķirurģijas palīdzību palielinājusi krūtis, un šonedēļ viņa atkal devusies uz klīniku, lai pārveidotu savu ķermeni.

Aizvadītajā gadā Kristīne laida pasaulē savu pirmdzimto dēlu Mihaelu, un pēc dzemdībām viņa pievērsās fiziskajiem treniņiem, lai atgūtu iepriekšējo ķermeņa formu, taču smagie pūliņi atmaksājās tikai daļēji, tādēļ jaunā māmiņa nolēma vērsties pie plastiskā ķirurga.

"Pēc bērna piedzimšanas pagājuši jau seši mēneši, bet taukus no kājām nevaru dabūt nost, lai gan aktīvi sportoju. Padevos un vērsos pie daktera Feldmaņa, lai viņš manas kājiņas uztaisa skaistākas un pielabo vēderu - noņem lieko no sāniem.

Tagad tikai jāturpina sportot, lai viss nostiprinās, un būšu gatava pludmales sezonai," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj dizainere.

3D liposakcija jeb tauku atsūkšana klīnikā kopumā ilgusi aptuveni vienu stundu, savukārt atlabšanas periods ir katram individuāls - dizainere parasti nelielu diskomfortu izjūtot tikai divas nedēļas.

"Saudzīgs režīms jāievēro pirmajā nedēļā. Pēc tam pakāpeniski sāpes pāriet. Jāveic arī masāžas, bet tas ir tā vērts!

Lai gan uz kājām ir pampums, jau tagad redzu rezultātu un esmu apmierināta. Kad pāries pampums, būs pavisam ideāli. Tad tikai atliks jaunās formas nostiprināt sporta zālē," noslēgumā piebilst Deimon.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!