Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamais dejotājs, horeogrāfs un šova Dejo nost! uzvarētājs Deniss Tumakovs (attēlā) atklāj, ka viņam nav ne mazāko problēmu klubā pāris minūšu laikā savaldzināt teju jebkuru meiteni. Donžuāns atklāj savus trikus, kas jāņem vērā tiem, kuri vēlas atrast ideālu partneri, ar kuru baudīt augstas kvalitātes mīlas priekus.

Dejotājs redz, kāda meitene būs gultā

Deniss ir pilnībā pārliecināts, ka dejotājs būs īstā izvēle, ja dāma vēlas lielisku mīlnieku. "Un ne tikai par lielisko ritma izjūtu šeit ir runa - varu pačukstēt meitenēm, ka visiem dejotājiem ir ļoti kopts ķermenis! Savukārt puišiem atklāšu: meitenēm dejotājām ir kāds īpašs intīms bonusiņš - viņas prot uztaisīt špagatu.

Vēl dejotāji ļoti labi izjūt otru cilvēku - ātri "atkožam", kurš karstasinīgs, kurš tāds vēsāks, un varam viegli pārslēgties, esot gan mīļi, gan agresīvi vienlaikus," sarunā ar DELFI Izklaide pikantas nianses atklāj Tumakovs.

Viņš atklāj noslēpumu: ja vīrietis labi pārzina kustību mākslu, viņam pēc vienas dejas klubā uzreiz skaidrs, kāda meitene būs gultā. "Deja parāda priekšā, kāda meitene būs gultā. Svarīgi arī tas, kā viņa kustas ar tevi. Ja vīrietis māk vadīt, tad uzreiz redzams, cik viegli meitene seko, un tas pats arī būs gultā," skaidro kustību pārzinātājs.

Viņš uzver, ka nav pat tik svarīgi, kādas ir dāmas danču kustības, bet gan tas, ar kādu sajūtu viņa tās izpilda. "Var būt pat tā, ka meitene gandrīz stāv uz vietas, un tas jau būs seksīgi," viltīgi smaida Tumakovs.

Deja - tas ir sekss vertikāli

Viņš mudina pat lielākos skeptiķus pievērsties dejām, atklājot zelta likumu - izkopjot savu dejotprasmi, var uzlabot arī savas seksuālās spējas, jo dejā mēs burtiski izpaužam to, ko vēlētos paust gultā.

"Dejošanu pārī ļoti cieši varētu pat nodēvēt par seksu, tikai ar drēbēm un vertikālā stāvoklī," smejas talantīgais dejotājs. Viņš var pačukstēt, ka pašam kā dejotājam nav problēmu ar meiteņu savaldzināšanu - bieži vien meitenes ir gatavas viņam atdoties jau pēc vienas, īpaši uzrunājošas dejas.

Turklāt pēc kustībām var daudz pateikt par meitenes raksturu un līdz ar to - vieglāk sakomunicēt ar noskatīto skaistuli. Tas gan, protams, nenozīmē, ka Tumakovs būtu kāds meitu ģēģeris.

"Es ne tik bieži izmantoju šo prasmi. Es varu padejot, saprast, ka viņa mani grib un viss - ar to dažreiz ir pieteikami. Tā ir kā spēle, kā flirts," smaida dejotājs. Viņš uzver, ka, dodoties "medībās", dejas tehnika nav pat tik svarīga - galvenais ļauties emocijām un kustēties vispār, jo meitenēm tas patīk.

"Dažreiz meitenēm pat patīk puiši, kuri danco stulbi un smieklīgi. Vispār laba humora izjūta un laba dejotprasme ir indīgs kokteilis!" smej Tumakovs.

Pat vienai naktij vajag smadzenes

Puisis uzskata, ka mūsdienās ar meitenēm nekad neko nevar zināt - ne pēc matu krāsas pateiksi, kura dāma gultā karstasinīgāka, tāpat kā vecums ne vienmēr ir noteicošais seksa kvalitātei. "Protams, ja salīdzinām 18 un 35 gadus vecu sievieti, starpība būs, bet tas arī ļoti atkarīgs no pašas sievietes un viņas pieredzes.

Mūsdienās meitenes ļoti ātri zaudē nevainību, un no katras pašas dzīvesveida atkarīgs tas, kāda viņa būs gultā," skaidro zinātājs. Viņš pats dod priekšroku miniatūras meitenēm, bet obligāts priekšnosacījums ir dejotprieks.

"Ja tu māki runāt - tu māki dziedāt, ja tu māki staigāt - tu māki dejot. Parametri, ja mēs runājam par pirmo un pēdējo "90", nav tik svarīgi. Protams, pavisam "dēlim" nevajadzētu būt. Taču bez tā visa - svarīgi, kas meitenei galvā. Man pat vienai naktij ir svarīgi, lai meitenei ir smadzenes un lai es viņu viegli varētu saprast.

Runājot par seksuālo pusi, tā, protams, ir individuāla padarīšana, bet es varu ieteikt visām meitenēm - dejot, dejot, dejot! Un, protams, nodarbības sporta zālē, sevis savešana kārtībā gan no ārpuses, gan iekšpusē - citi to redzēs un novērtēs.

Un vēl - meitenes, ņemiet piemēru no puišiem! Katrs puisis ir simtprocentīgi pārliecināts, ka tieši viņš ir viskrutākais, visseksīgākais un visskaistākais klubā," meitenēm iesaka Tumakovs.

Denisu satikt meitenes varēs Mis Latvija 25 gadu jubilejas konkursā un dalībnieku salidojumā, kas notiks nākamā gada aprīlī, bet uz kuru jau tagad sākusies atlase. Turklāt, konkursam gatavojoties, iespējams uzlabot dejotprasmi un vaigu vaigā satikt pievilcīgo horeogrāfu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!