Foto: Reuters/Scanpix
Ārvalstu eksperti publicējuši sarakstu ar desmit aktrisēm un televīzijas zvaigznēm ar skaistākajiem dekoltē, un šajā sarakstā iekļuvusi pat Keira Naitlija ar nulles izmēra krūtīm, savukārt nav minēta visuresošā skaistule Andželīna Džolija.

Par kinopasaules skaistākā dekoltē īpašnieci atzīta 31 gadu vecā britu aktrise un modele Kellija Brūka (attēlā), kurai piemītot ideālas ķermeņa proporcijas. Saraksta veidotāji aprēķinājuši, ka Brūkas vidukļa apkārtmēra un gurnu attiecība ir 0,70588253, savukārt ideālais koeficients ir 0,7.

Otrā vieta pieder šovu zvaigznei Džesikai Simpsonei, kura, starp citu, nekautrējas no kailfoto sesijām arī grūtniecības laikā. Pati Simpsone gan kautrīgi apgalvo, ka ar pieticīgāku ārieni viņas dzīve būtu varējusi kļūt daudz veiksmīgāka, bet viņa no bērnības esot līdzinājusies lellei Bārbijai.

"Daudzi apskauž manu ārieni, bet es uzskatu: ja es nebūtu tik skaista, būtu daudz laimīgāka," viņa prāto.

Trešā skaistākā dekoltē īpašniece ir aktrise Skārleta Johansone, ceturtajā vietā ir Dženifera Anistone, piektajā – meksikāņu skaistule Salma Haijeka.

Savukārt pārējās vietas sadalītas šādi: sestā - amerikāņu kinozvaigzne Demija Mūra; septītā - Toma Krūza dzīvesbiedre Keitija Holmsa; astotā - Bonda meitene un "kaķsieviete" Halle Berija; devītā - aktrise Sjēna Millere; bet desmitnieku noslēdz Karību jūras pirātu zvaigzne Keira Naitlija.

Presē Naitlija atzinusi, ka viņai ir nulles izmēra krūtis, toties aktrise lepojas, ka nav veikusi nekādus mākslīgus uzlabojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!