Foto: Vida Press

Lai gan publiskajā telpā arvien biežāk izskan apgalvojums, ka "Playboy" ēra piedzīvo norietu, jo no žurnāla lappusēm ne tikai pazuduši kailie zaķi, bet arī leģendārais savrupnams tiek pārdots, turklāt zīmola šefs Hjū Hefners sasniedzis cienījamu vecumu, bijušās modeles nerimstas un turpina vētīt pagātnes notikumus.

Šonedēļ mediju ziņu virsrakstus rotā divu leģendāru "Playboy" zaķīšu un Hefnera bijušo draudzenīšu Hollijas Medisonas un Kendras Vilkinsones (attēlā attiecīgi pirmā no kreisās un pirmā no labās) vārdi.

Hollija izdevusi jaunu grāmatu par savu dzīvi "The Vegas Diaries" ("Vegasas dienasgrāmatas"), kurā izklāstīts, kā viņa atkopusies no Hjū savrupnamā piedzīvotajiem pazemojumiem, likstām un morālajiem pārdzīvojumiem.

Plašu ažiotāžu raisīja aizvadītajā gadā izdotā Hollijas autobiogrāfija "Down The Rabbit Hole" ("Lejup pa truša alu"), kurā šobrīd 36 gadus vecā Mediosna atklāja vairākus satraucošus faktus – skarbo patiesību par seksu ar Hefneru, ka "Playboy" šefs mēģinājis viņu sazāļot un ka dzīve savrupnamā novedusi modeli smagā depresijā.

Grāmatā skarbi vārdi tika veltīti arī Kendrai, kura vienlaicīgi ar Holliju dzīvoja savrupnamā un kopā dalīja Hefnera gultu. Savā jaunākajā veikumā Medisona atkal nav skopojusies ar aizskarošiem izteikumiem, kas raidīti Vilkinsones un Hjū virzienā.

Jaunajā grāmatā bijušais "Playboy" zaķis klāstījis, ka Hefnera savrupnamā dzīvojusi vienās bailēs, taču tagad, izmantojot terapiju, atbrīvojusies no pagātnes rēgiem. Tas pamatīgi sadusmojis Vilkinsoni, un viņa savas dusmas izgāzusi sociālajā tīklā "Twitter", veltot Hollijai pāris skarbus vārdus.

Vilkinsone vīterojusi, ka Medisona nemaz neesot bijusi tik bailīga, kad algas čeka dēļ ļāvusies anālajam seksam. Tāpat Kendra apgalvojusi, ka Hollija esot "kuce", kuras vienīgās bailes ir, ka kāda no daudzajām modelēm, kas ar viņu kopā dzīvojušas savrupnamā, izpļāpāsies, cik neķītras lietas daiļava darījusi.

Vilkinsone Medisonu nodēvējusi par "uzkopēju" – viņas uzdevums esot bijis uzbudināt Hefneru, lai viņš var pamīlēties ar citām meitenēm. Kad šefs sasniedzis kulmināciju, Hollijai spermas šmucīte bijusi jāuzkopj ar muti.

Tiesa, drīz vien Vilkinsone izdzēsusi savus tvītus un atvainojusies, ka tik skarbi izteikusies. Savukārt Medisona Kendrai ieteikusi pamēģināt kādu terapiju, lai viņa beidzot atbrīvotos no negatīvajām emocijām un dusmu uzplūdiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!