Foto: Vida Press
24 gadus vecā barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna (attēlā) nelaiž garām nevienu iespēju, lai publiski demonstrētu savu ārkārtējo seksualitāti, taču šoreiz nopietnas bažas viņa izraisījusi pat krerikāļu vidū.

Izdevums The Sun sazinājies ar bīskapu Vibertu Lovu, kurš ir mācītājs Riannas dzimtenē Barbadosā, un viņš pastāstījis, ka turpat vai katru dienu aizlūdzot par "noklīdušo avi".

"Daudzi cilvēki Riannas dzimtenē aizlūdz par viņu un cer, ka viņa atmetīs tos visus kaitīgos ieradumus. Mēs jūtam, ka tāda uzvedība viņai par labu nenāk. Kā jauna dāma viņa it nemaz nerāda labu piemēru.

Jaunieši uz viņu raugās kā uz mentoru, daudzi viņu uzskata par elku un cenšas atdarināt viņas dzīvesveidu, bet uz salas ir cilvēki, kas uzskata, ka viņa pārāk daudz ballējas. Kad viņa atrauc uz mājām, viņa pārāk bieži neiegriežas baznīcā, bet viņai pilnīgi noteikti to vajadzētu darīt biežāk," sūdzējies mācītājs.

Savukārt dziedātājas bijušais stilists Filips Blohs atzinis, ka esot bijis pārsteigts, ieraugot to, ko ar dziedātāju koncertā dara viņas jaunie stila padomnieki.

"Es biju aizgājis uz vienu koncertu, un tas man bija tāds šoks! Viņai vajadzētu nomierināties un sākt normāli uzvesties. Šai meitenei nav ne mazākās nojausmas, kā tikt galā ar tik neprātīgu slavu," izteicies Blohs.

Pagaidām gan Rianna necenšas samazināt erotisma devu, bet gan - gluži pretēji - provocē puritāņus. Paparaci 11. martā viņu nofotografējuši pie Ņujorkas itāļu restorāna Da Silvano, uz kuru dziedātāja ieradās caurspīdīgā adītā džemperītī, zem kura varēja saskatīt krāšņās aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!