Foto: Vida Press

Vienmēr modrie ārzemju tabloīdi pamanījuši, ka barbadosiešu izcelsmes popzvaigzne Rianna (attēlā) pēdējā laikā ieguvusi pilnīgākas ķermeņa aprises un cenšas to slēpt, izvēloties liela izmēra apģērbu.

Rianna nekad nav bijusi kautrīga – jau kopš savas karjeras pirmsākumiem vina ir iecienījusi visai atklātus apģērba gabalus gan uz skatuves, gan uz sarkanā paklāja un arī ikdienā.

Tiesa, ārzemju mediji un dziedātājas fani novērojuši, ka pēdējā laikā mūziķes izvēlētās drānas ir ķermeni nosedzošākas. Tāpat viņa iemīļojusi kādu brīdi aktuālo "oversize" stilu, kad apģērba izmērs krietni pārsniedz valkātāja apmērus.

Kaut arī dziedātaja slēpjas zem apjomīgiem tērpiem, brangie augštilbi nodod to, ka viņai pēdējā gada laikā parādījušies pāris liekie kilogrami, un slavenību dzīvi atspguļojošie izdevumi aktīvi vētī, kas vainojams pie tā, ka mūziķe pieņēmusies svarā.

Versijas ir dažādas, un populārākā no tām – dziedātāja bauda brīvāku brīdi no koncertiem un darba studijā, tādēļ arī neierobežo sevi ar diētām un regulārām fiziskajām aktivitātēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!