Foto: instagram.com/jenniferpamplona
Grūti noticēt, cik ļoti pasauli ietekmējis amerikāņu televīzijas šovu zvaigznes un sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas brangais dupsis – netrūkst ļaužu, kuri to apbrīno, pielūdz un dara visu iespējamo, lai tiktu pie līdzīgām sēžamvietas aprisēm. Arī brazīliešu modele Dženifera Pamplona (attēlā) ieguldījusi daudz līdzekļu, lai viņas dibentiņš būtu liels un formīgs.

Dženiferas vārds plaši izskanēja pirms aptuveni diviem gadiem, kad aizsaulē devās viņas mīļotais vīrietis, par brazīliešu "dzīvo Kenu" dēvētais Kelso Santebanjess, kurš 20 gadu vecumā nomira ar vēzi. Jaunekļa atraitne medijiem klāstīja, ka apņēmusies īstenot vīra pēdējo gribu – darīt visu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos lellei Bārbijai.

Dženifera šo pāris gadu laikā veikusi virkni skaistuma procedūru, tajā skaitā arī četru ribu izņemšanas operāciju, lai iegūtu šamugu vidukli. Savukārt tagad viņa apņēmusies palielināt savu dupsi un tā brangumā pārspēt pašu Kimu Kardašjanu.

Dženifera jau iztērējusi vairāk nekā 100 tūkstošus eiro par dažādām operācijām, un aizvadītajā nedēļā viņai veikta kārtējā manipulācija – no daiļaviņas vēdera zonas atsūkti tauki, kas injicēti viņas dupša vaidziņos.

Meitene, kura pirmo reizi zem skalpeļa gūlās 17 gadu vecumā, medijiem klāstījusi, ka viņa ir gluži vai apsēsta ar plastisko ķirurģiju.

"Esmu apņēmusies tikt pie lielāka dibena nekā Kimas. Visi man apkārt saka – man tas neesot vajadzīgs. Pēc manām domām, man tas ir jādara, jo plastiskā ķirurģija ļoti ceļ manu pašapziņu," ārzemju mediji citējuši Dženiferu.

Tiesa, dakteri Dženiferu brīdinājuši, ka, ja viņa turpinās palielināt dibenu, tas var radīt draudus viņas veselībai, jo sievietes viduklis esot gluži vienkārši pārāk tievs, lai spētu panest varen brangu pēcpusi, taču viņai par ir nospļauties – tumšmate nemaz negrasās klausīt ārstus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!