Foto: Vida Press
Lielbritānijā dzīvojošais brazīliešu izcelsmes "dzīvais Kens" Rodrigo Alvess (attēlā) pamanījies savu vārdu ierakstīt vēsturē – viņam šomēnes Stambulā veikta nesen izgudrota dibena palielināšanas metode.

33 gadus vecajam Alvesam jau veiktas vairāk nekā 50 dažādas plastiskās operācijas un skaistuma procedūras, par kurām kopumā viņš iztērējis teju pusmiljonu eiro. Tiesa, vīrietis apņēmies iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā cilvēks, kuram veiktas visvairāk plastiskās operācijas, un vismaz pagaidām viņš negrasās apstāties.

Šomēnes Alvesam veikta kārtējā skaistuma procedūra – dupša palielināšana ar jaunu metodi, kurai dots nosaukums "Zirnekļa tīkla dibena pacelšana". "Dzīvais Kens" ir pirmais cilvēks pasaulē, kurš šo revolucionāro manipulāciju izmēģinājis uz savas pēcpuses.

Procedūras laikā Alvesam dupsī ar īpašām adatiņām veikti 700 dūrieni un injicēti tauki, kas atsūkti no viņa muguras un vidukļa.

Ar plastiskajām operācijām apsēstais vīrietis, protams, ir sajūsmā. "Es jūtos labi. Man dibens šobrīd ir ļoti uzpampis un lillā, bet izskatās labi – pilnībā gatavs vasarai. Tas nudien ir perfekts. Esmu neaprakstāmi laimīgs," aizvadītās nedēļas izskaņā nesen veikto procedūru izdevumam "MailOnline" komentējis Alvess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!