Foto: DELFI/LETA

Trešdienas, 23. novembra, vakarā Dailes teātrī pulcējās pašmāju teātru pārstāvji, lai kopā atskatītos uz paveikto un suminātu "Spēlmaņu nakts" balvas laureātus.

Jau ierasts, ka "Spēlmaņu nakts" ir īsta pašmāju aktieru stila un elegances paraugstunda – dāmas ir skaisti uzposušās vakara pasākumam piemērotos tērpos, un arī kungu garderobē dominē uzvalki.

Īpašu uzmanība šajā pasākumā izpelnījās teātra leģendas Olga Dreģe un Juris Strenga – abi kāpa uz skatuves, lai saņemtu balvu par mūža ieguldījumu, un daudzi atzinīgi vērtēja Dreģes tērpa izvēli.

Dāmas svinīgajam pasākumam lielākoties bija izvēlējušās melnus tērpus ar interesantiem akcentiem, bet netrūka arī pelēkās un sūnu zaļās krāsas un pa kādam zilam vai citas košākas krāsas tērpam, kas patīkami atsvaidzināja viesu pulku.

Ja ārvalstu pasākumos, kur vienkopus sanākuši aktieri, nereti gadās arī pa kādam pikantākam tērpam vai labumu zibināšanai, tad "Spēlmaņu nakts" dāmas ar pārmērīgu kailas miesas rādīšanu neaizraujas, prasmīgi apvienojot sievišķību ar gaumi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!