Foto: Instagram.com/pilotmadeleine/
Internets apliecinājis – viena no šī brīža karstākajām profesijām, kurā izmēģināt spēkus sievietei, ir lidmašīnas pilote. Sociālo tīklu lietotāju un mediju ievērību ar apskaužamu regularitāti izpelnās daiļā dzimuma pārstāves, kuras vada gaisakuģus.

Par sensāciju šovasar kļuvusi ceļojumu blogere un pilote Madelīna Šnaidere-Vaifenbaha (attēlā). Simpātiskā vāciete slavas zenītā nonākusi, pateicoties savam "Instagram" foto blogam, kurā viņa cītīgi dokumentē ikdienas gaitas.

Madelīnas foto bloga sekotāju skaits pārsniedz 760 tūkstošus, un viņas dzīvesstils izraisījis īstu sajūsmas vētru. Vāciete paviesojusies daudzās eksotiskās zemē, un ceļojumos tapušās fotogrāfijas liek aizsisties elpai.

Tiesa, pagaidām Madelīna ir pilna laika ceļotāja un blogere ar pilota licenci, tomēr viņa ir apņēmības pilna pavisam drīz ieņemt vietu pie lidmašīnas vadības paneļa.

"Man vienmēr ir paticis viss, kas saistīts ar aviāciju. Jau kopš 12 gadu vecuma sapņoju kļūt par piloti. Aviācija manai ģimenei ir asinīs. Arī divi mani brālēni ir piloti.

Pirms dažiem gadiem izmācījos par piloti. Diemžēl, kad es pabeidzu mācības, uzreiz nebija pieejami labi darba piedāvājumi," izdevums "Mail Online" citējis Madelīnu, kura atzinusi – lēto lidojumu aviosabiedrībā viņa nevēlas strādāt.

Tiesa, apņēmīgā sieviete par to ilgi neskuma. Neieguvusi savu sapņu darbu, viņa aktīvi pievērsās ceļošanai un blogošanai. Viņa cer, ka atpazīstamība tuvākajā laikā palīdzēs tikt pie darba kādā prestižā aviokompānijā.

"Blogošanas sfērā neesmu saskārusies ar dzimumu diskrimināciju, savukārt aviācijā tā ir bieža parādība. Meitenei ar blondiem matiem nav viegli iegūt kolēģu un instruktoru atzinīgu novērtējumu," piebildusi Madelīna.

This place is just unreal 💫

A post shared by MADELEINE ✈️💕 (@pilotmadeleine) on Aug 9, 2017 at 9:05am PDT

Hard to believe this place is real 😱 ______ See more scary but stunning videos on Insta Stories 💙

A post shared by MADELEINE ✈️💕 (@pilotmadeleine) on Jul 29, 2017 at 1:37am PDT

Having the pool all to myself this beautiful morning in Malta 💙

A post shared by MADELEINE ✈️💕 (@pilotmadeleine) on Jul 4, 2017 at 3:36am PDT

Mornings in Bali 🌴 are like a dream come true 🙏🏽✨

A post shared by MADELEINE ✈️💕 (@pilotmadeleine) on Jun 22, 2017 at 3:41am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!