Foto: Instagram.com/simonegatelyfitmum5/
Piecu bērnu mamma un fitnesa entuziaste Simona Geitlija (attēlā kopā ar bērniem) no Anglijas, kura tiek apbrīnota sociālajos tīklos, beidzot publiski atklājusi savu skarbo stāstu, cik smagi viņa strādājusi, lai iegūtu perfektu ķermeņa reljefu. Ar sportu apsēstā māmiņa atzinusi – bērnu iznēsāšana viņu psiholoģiski sagrāvusi.

Šobrīd 35 gadus vecā Simona publiskajā telpā tiek dēvēta par vienu no iedvesmojošākajām mammām sociālajos tīklos. Viņa ir spilgts piemērs tam, ka sieviete, kura iznēsājusi vairākus bērnus, joprojām var izskatīties satriecoši un lepoties ar ideālu figūru.

Visi pieci Simonas bērniņi nākuši pasaulē viens pēc otra – atvasītes iznēsātas un piedzimušas sešu gadu laikā. Pēc visām grūtniecībām apņēmīgā sieviete pievērsās fiziskajām aktivitātēm, lai naski atgūtu pirmsdzemdību figūru. Nesenā intervijā britu izdevumam "Mail Online" viņa pastāstījusi, cik smagi viņai klājies.

"Es ienīdu būt stāvoklī. Es jutos masīva un nevaldīju pār savu ķermeni. Tikko es zaudēju grūtniecības laikā uzņemtos kilogramus, tie atkal atgriezās," piecu bērnu iznēsāšanu nieka sešos gados aprakstījusi Simona.

Fitnesa fanāte atklājusi, ka viena no grūtniecībām bijusi īpaši smaga – viņa tās laikā pieņēmusies svarā par 38 kilogramiem.
Foto: Instagram.com/simonegatelyfitmum5/
Simona atzinusies, ka ar katru nākamo grūtniecību viņa arvien vairāk baidījusies pieņemties svarā, tāpēc, būdama grūta, viņa trenējusies līdz spēku izsīkumam.

Vienas grūtniecības laikā Simona dienā skrējusi 16 kilometrus, regulāri apmeklējusi sporta nodarbības un trenējusies pat tajā dienā, kad notikušas dzemdības. Tas viss darīts, lai viņa nezaudētu labo formu.

"Cilvēki domāja, ka esmu traka. Sporta zāles menedžeris man pat aizliedza iet pie viņiem trenēties, jo uzskatīja, ka grūtniece, kura tik aktīvi sporto, bojā fitnesa kluba reputāciju," stāstījusi Simona.

Simonas jaunākajam bērnam – meitiņai Minnijai – šobrīd ir trīs gadiņi. Tagad sieviete beidzot jūtas apmierināta ar savu ķermeni, bet, lai iegūtu perfektu figūru, viņa daudz strādājusi. Apņēmīgā mamma joprojām sporto katru dienu un fiziskās aktivitātes ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa.

"Piecas reizes atbrīvoties no grūtniecības laikā uzņemtā liekā svara bija grūtākais, ko jebkad dzīvē esmu darījusi," skaidrojusi Simona, piebilstot, ka ne mirkli nav nožēlojusi to, ka laidusi pasaulē piecus bērnus.

"Lai gan man ļoti nepatika būt grūtai, es tomēr dzemdēju piecus bērnus, jo mīlestība, ko viņi man snieguši, ir tā vērta," noslēgumā piebildusi fitnesa entuziaste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!