Foto: DELFI

Sākoties rudenim, pie darba laicīgi ķērusies Cabaret šovu veidotāju komanda, lai gada izskaņā jau vienpadsmito reizi rīdziniekus un pilsētas viesus priecētu ar neaizmirstamu acīm un ausīm baudāmu programmu.

Otrdien, 23. septembrī, plašākas sabiedrības vērtējumam tika nodoti jaunās Cabaret programmas Cabaret La Luna tērpi, ko veidojusi populārā pašmāju zeķu, veļas un naktstērpu zīmola Amoralle komanda.

Tāpat tapa zināms, ka šogad muzikālajai šova programmai, kurā iepriekšējos gados uz skatuves redzējām tādus māksliniekus kā Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu un Donu, šogad pievienojies jaunais un talantīgais Ralfs Eilands.

Telekanāla TVRIGA24 studijā notikušās krāšņās prezentācijas viesiem bija iespēja ne tikai nedaudz ielūkoties gaidāmajos pārsteigumos, bet arī panašķoties ar īpaši šovam veidotu pilnmēness desertu, kas reti kuru spēja atstāt vienaldzīgu.

Jau tradicionāli Cabaret programmas režisors ir Viktors Runtulis, tērpu māksliniece - zīmola Amoralle radītāja Inese Ozola, bet scenogrāfiju veidos Kristaps Skulte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!