Sestdien, 26. augustā, Lasvegasā norisināsies gada gaidītākais notikums boksā – tur ringā tiksies slavenais amerikāņu pusvidējā svara bokseris Floids Meivezers un īru jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors, kurš īstu šovu sarīkojis jau pirms lielās cīņas.

Makgregors nav boksējies kopš pusaudža gadiem, tomēr tas enerģiskā īra pašapziņu un bravūru pirms lielu interesi radījušās cīņas nemazina, un katrā tikšanās reizē ar Meivezeru viņš parūpējas par ogļu piemešanu ugunij.

Dienu pirms lielās cīņas Makgregors un Meivezers tikās Lasvegasas "T-Mobile" arēnā, kur sestdienas vakarā (pēc Latvijas laika – svētdien agri no rīta) notiks mačs, un pēdējās svēršanās laikā "šovu nozaga" Makgregora vīrišķie dotumi.

Cīkstonis fotogrāfu priekšā labu brīdi plosījās, tērpies vienās biksītēs, un notvertie kadri ātri vien iemantojuši interneta lietotāju uzmanību, liekot daudziem ironiski atzīt, ka Makgregors vairs nav spējis slēpt ilgi gaidītā mača radīto uzbudinājumu.

Arī Meivezers svēršanās laikā bija nolēmis apakšveļu izmantot ne tikai praktiskos nolūkos – viņa apakšbikses daudznozīmīgi norādīja, ka derībās savu naudiņu labāk likt uz melnādaino.

Abi cīkstoņi par šo tikšanos boksa ringā saņems iespaidīgus honorārus, pēc aptuvenām aplēsēm savā starpā sadalot aptuveni 300 miljonus ASV dolāru, un, kā vēsta ārvalstu mediji, sestdienas vakarā ar privātām lidmašīnām Lasvegasā ieradīsies arī daudz slavenību, lai klātienē baudītu iespaidīgo cīņu šovu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!