Foto: Vida Press

Šonedēļ tabloīdu ziņu virsrakstos gozējas britu prinča Viljama vārds – mediji un sabiedrība asi kritizē to, ka viņš šonedēļ neapmeklēja Nāciju Sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā, bet gan izklaidējas ar draugiem Šveices Alpos.

Mediju rīcībā ir nonākuši videoieraksti un foto, kas apliecina – kamēr citi britu karaļnama pārstāvji pirmdien devās uz dievkalpojumu, Viljams kopā ar draugiem slēpoja, bet vēlāk lietoja alkoholu un dancoja Šveices kūrorta Verbjē naktsklubā "Farinet".

Mediju ievērību izpelnījušies foto, kuros princis redzams, tērzējot ar kluba darbiniecēm, un tapis zināms, ka viena no noslēpumainajām gaišmatēm, kura izpelnījusies Viljama labvēlību, ir austrāliešu izcelsmes modele Sofija Teilore (attēlā).

Fakts, ka Viljams uz kūrortu bija devies atpūsties bez sievas, Kembridžas hercogienes Katrīnas un abu kopīgajiem diviem bērniem, licis britu tabloīdiem izvirzīt dažādas versijas par prinča nodomiem, iesaistoties sarunās ar citām sievietēm.

Lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies 24 gadus vecā Sofija, kura ne tikai strādā klubā, kurā atpūties princis, bet arī manīta viņa draugu kompānija, slīpējot Alpu nogāzes.

Daži nelabvēļi pat viņai piedēvējuši dēku ar precēto Viljamu, un meitenes māmiņa šonedēļ publiski aizstāvējusi savu atvasi un izskaidrojusi situāciju.

Modeles mamma Džonija austrāliešu radio šovā "The Kylie and Jackie O Show" sacījusi, ka viņas meita nemūžam nenostādītu princi neveiklā situācijā. Tāpat viņa klāstījusi, ka Sofijai ir romantiskas attiecības ar puisi vārdā Ārons Gudfelovs.

"Viņa un Ārons ir ļoti tuvi," ārzemju mediji, atsaucoties uz radio interviju, citējuši Džonijas sacīto.

Sieviete skaidrojusi, ka Sofijas puisis pats personīgi esot viņai atļāvis kopā ar princi izklaidēties naktsklubā. "Ej izklaidēties. Tu esi kopā ar princi Viljamu, izbaudi to. Es arī gribētu tur būt, bet man diemžēl jāiet uz darbu," Džonija citējusi Āronu.

Kā norādījusi Džonija, viņas meita un princis kopā iemalkojuši dažus dzērienus, savukārt mediji no mušas uzpūtuši ziloni. "Viņa ir visskaistākā un pieticīgākā meitene. Un man ir žēl, ka viņai tagad kaut kas tiek pārmests," sacījusi modeles māmuļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!