Foto: Instagram.com/opheliavanity/
Slavu iemantojusi kārtējā sieviete, kura vēlas pārtapt par dzīvu lellītes Bārbijas iemiesojumu. 30 gadus vecā amerikāniete Ofēlija Vanitija (attēlā) par dažādām skaistums procedūrām jau iztērējusi vairāk nekā 32 tūkstošus ASV dolāru (aptuveni 29,4 tūsktoši eiro).

Arī Ofēlijas popularitātes pirmsākumi meklējami virtuālajā vidē – vietnē Instagram viņas pārvērtību procesam līdzi seko 36 tūkstoši šī sociālā tīkla lietotāju. Intervijās ārzemju medijiem sieviete stāstījusi, ka pusaudzes gados bijusi gote, bet laika gaitā viņas stiliņš kļuvis meitenīgāks.

Man vienmēr patikusi Bārbija. Kad biju bērns, katros Ziemassvētkos un dzimšanas dienā saņēmu lelli. Man to bija dučiem, un es visu laiku ar tām spēlējos, mediji citējuši Losandželosā dzīvojošo Ofēliju.

Laika gaitā Ofēlija iztērējusi ievērojamu naudiņu, lai līdzinātos lellītei. Viņai veiktas botoksa un filleru injekcijas, kā arī citas skaistuma procedūras. Savukārt viņas sapnis ir veikt ribu izņemšanas operāciju un palielināt krūtis un dupsi.

Es dievinu viņas estētisko izskatu. Pieaugot es vēlējos viņu atdarināt. Viņa ir ikoniska personība, sajūsmas vārdus lellei Bārbijai veltījusi amerikāniete.

Lai gan pusaudzes gados viņa bijusi gotu meitene, tērpusies melnās drānās un uz sejas klājusi tumšu, smagu grimu, fanošana par lellēm tomēr guvusi virsroku, un Ofēlijas vizuālais izskats kļuvis meitenīgāks.

Savukārt botoksu pirmo reizi dzīvē viņa izmēģinājusi 2009. gadā. Bārbijas fane vēlējusies, lai viņas seja kļūst stīva un nekustīga – gluži kā lellei. Injekcijas Ofēlijai tiek veiktas reizi sešos mēnešos. Tiesa, ir virkne procedūru, kuras viņa tīko izmēģināt.

Man ir vesels saraksts ar operācijām, kuras vēlos veikt, bet pagaidām neko neesmu ieplānojusi. Es vēlos krūšu un dibena implantus, bet vispirms jāsakrāj naudiņa un jāatrod īstais ārsts, mediji citējuši Ofēliju.

Crossing over to the dark side... ⚔️🖤 . I'm #gothbarbie for today! Haha. For those of you who don't know me well, I actually used to be "gothic" from age 13-18. It's embarrassing to admit 🙊 But also mainly because I've always prided myself on never fitting into a specific "genre". I don't look like anyone else (celebrity or otherwise), I can't be put in a box or labelled, and my fashion/makeup choices have constantly varied and ebbed & flowed like the tide. I also love taking different "subcultures" and putting my own spin on them! I've always gotten anime, doll, or Barbie comparisons, but I still never completely fit into the mold. Never be afraid to #makeastatement! I'm inspired TO inspire! 😈 #stylechameleon . P.S. I received a lovely choker set (one of which I'm currently wearing) from @style_sapphire ♠️

A post shared by Ophelia Vanity▫️Anime Barbie (@opheliavanity) on Feb 23, 2017 at 10:03am PST

Twinsies 👯✨ (also loving my new 16.2mm circle lenses from @uniqso!)

A post shared by Ophelia Vanity▫️Anime Barbie (@opheliavanity) on Apr 20, 2017 at 3:08pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!