Foto: Vida Press

Naktī no pirmdienas uz otrdienu Losandželosā tika aizvadīta ikgadējā "Emmy" balvu pasniegšana, pēc kuras ierasti līdz katrai sīkākajai niansei tiek iztirzāti ceremonijas viešņu tērpi, un izteiksmīgu vakarkleitu arī šoreiz nav trūcis.

Ārzemju modes kritiķi gandrīz vienprātīgi lēmuši, ka vislabāk un elegantāk ģērbtās bijušas trīs valdzinošas aktrises – Džesika Bīla, Penelope Krusa un Skārleta Johansone. Viņas visas ceremonijai bija izraudzījušās vakartērpus baltā krāsā.

Ar pikantāko tērpu no iepriekš minētās trijotnes varējusi lepoties Johansone, kuras kleita bija apveltīta ar izteiksmīgu dekoltē izgriezumu un dziļu, skatienus piesaistošu sķēlumu, kas atsedza aktrises vienu kāju.

Savukārt dažu dāmu tērpi izpelnījušies nevienprātīgu stila kritiķu vērtējumu, un eksperti sprieduši, ka viņas varējušas nedaudz vairāk pacensties.

Tā, piemēram, vilšanos daudziem sagādājusi modele Krisija Teigena, kura bija ģērbusies metāliska auduma kleitā, kas nosedza viņas kaklu, bet visā krāšņumā atklāja dekoltē. "Stila policisti" sprieduši, ka viņas vizuālais tēls bijis pārāk paredzams un iepriekš jau neskaitāmas reizes redzēts.

Savukārt tērpu ar vēstījumu bija izvēlējusies aktrise Dženifera Luisa, kura bija apvilkusi legingus un "Nike" džemperi. Kā vēsta ārzemju mediji, viņa ar savu apģērbu paudusi atbalstu NFL futbolistam Kolinam Kaprenikam, kurš ASV himnas laikā nometās uz viena ceļa, protestējot pret policistu vardarbīgo attieksme pret melnādainajiem cilvēkiem.

Jau vēstīts, ka "Emmy" galveno balvu kategorijā "Labākais dramatiskais seriāls" saņēma "Game of Thrones" ("Troņu spēle"). Ar citiem svarīgāko kategoriju uzvarētājiem var iepazīties šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!