Foto: Instagram.com/ines_nikic/
Viens no pēdējo dienu apspriestākajiem notikumiem ir latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa mēģinājumi flirtēt ar horvātu modeli Inesi Nikiču (attēlā). Pateicoties sportista uzmanības apliecinājumiem, meitene pēkšņi kļuvusi slavena.

Atgādinām, ka aizvadītās nedēļas izskaņā ārzemju mediji satraukti vēstīja, ka Porziņģis sociālajā tīklā "Instagram" izrādījis simpātijas 18 gadus vecajai Nikičai, pie vienas no meitenes bildītēm, kurā viņa pozē bikini, komentāros ieliekot emocijzīmi – dzeltenu sejiņu ar sirsniņām acu vietā.

Tiesa, horvātu skaistule latviešu basketbolistam iedeva kurvīti. Viņa vēlāk publicēja bildi, kurā bučojas ar kādu puisi. Foto bija papildināts ar īpatnēju vēstījumu. "Vai tu, Kristap Porziņģi, guli mierīgi?"

Jāatzīmē, ka Porziņģa fani no Latvijas naski metās aizstāvēt savu elku. Atsaucoties uz "Radio SWH" rīta šova "Tik Tik Tik" vadītāju aicinājumu, basketbolista atbalstītāji Nikičas "Instagram" blogu sāka pārpludināt ar tādu pašu emocijzīmi, kādu daiļavai bija veltījis Kristaps.

Pēkšņā slava, mediju interese un Porziņģa aizstāvju armija horvātu daiļavai, šķiet, bijusi kā auksta ūdens šalts. Meitene tagad svešiniekiem liegusi apskatīt savas publicētās bildītes.

Jāatzīmē, ka dažu dienu laikā viņas bloga sekotāju skaits pieaudzis par vairākiem tūkstošiem. Kas interesanti – lai gan ārzemju mediji Nikiču pasludinājuši par modeli, viņa sociālajos tīklos norādījusi, ka ir skropstu pieaudzēšanas meistare.

Savukārt Porziņģis pēc publiskā atraidījuma saņemšanas sociālajā tīklā "Twitter" padalījies ar visai asprātīgu jociņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!