Foto: Awkward Family Photos
Daudzi uzskata, ka bērniņi ir pašas piemīlīgākās būtnes pasaulē, taču visiem zināms, ka mazuļi ir arī ļoti neveikli, smieklīgi un nereti arī kaitinoši. Aizvadītajā nedēļā izdota bilžu grāmata, kurā apkopoti ērmīgi un jocīgi foto ar bērniem dažādās dzīves situācijās.

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka tīmekļa vietnes Awkward Family Photos, kurā ļaudis no visas pasaules dalās ar jocīgiem un asprātīgiem ģimenes foto, veidotāji apkopojuši pašus uzjautrinošākos kadrus ar mazuļiem. Bildītes nopublicētas grāmatā Born to Be Akward, kas pārdošanā nonākusi pagājušajā nedēļā.

Grāmatā atrodamas mazulīšu bildes, un katrs attēls vērtējams kā unikāls, jo tajā iemūžinātie bērni nav attaisnojuši vecāku cerības izveidot piemīlīgu foto, ar kuru palepoties radu un draugu priekšā.

Mazuļi ar jokainām grimasēm, bērns, kurš mielojas ar suņu barību, jaundzimušais, kurš pirmās foto sesijas laikā apkakājies, meitenīte, kura aizmigusi ļoti dīvainā pozā - tie ir tikai daži izteiksmīgākie grāmatas varoņi.

Kā vēsta The Daily Mail, grāmatas autori Maiks Benders un Dags Černaks 2009. gadā izveidoja blogu Awkward Family Photos, kurā cilvēkiem iespējams padalīties ar smieklīgām bildītēm no sava privātā arhīva. To izdarīt viņus pamudinājis kāds neveiksmīgs pašu veidots ģimenes foto, kurš tapis atvaļinājuma laikā.

Puišu uzņēmība vainagojusies panākumiem, un foto blogs laika gaitā iemantojis milzīgu popularitāti, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka pašus izteiksmīgākos kadrus vietnes veidotāji apkopojuši grāmatā, kura jau izpelnījusies lielu sabiedrības ievērību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!