Foto: DELFI

Sestdienas, 21. marta, vakarā viesnīcā Mercure Riga Centre norisinājās Latvijas Stila un modes balvas 2014 pasniegšanas ceremonija, kurā ierasti tika godināti stilīgākie un modīgākie cilvēki Latvijā.

Šoreiz, atzīmējot pasākuma desmito gadadienu, bija mainīts ierastais nomināciju saraksts - vairs netika izvēlēti stilīgākie mūziķi, aktieri un grupas, bet Stila un modes balvas organizatori bija nolēmuši izcelt un godināt tos, kas līdz šim bija palikuši novārtā.

Nominācijā "Gada dendijs" triumfēja modes mākslinieks Bruno Birmanis, apsteidzot tādus vīrus kā Kasparu Bindemani, Aigaru Bikši un Kašeru.

Par "Gada modes trendsetteru" jeb cilvēku, kurš nosaka to, kas uzskatāms par stilīgu, kļuva blogere un sabiedrības dāma Santa Bindemane, kura apsteidza tādus modīgos kā Agnese Kleina, Agnija Grigule un Deniss Ševeļovs.

Portāla DELFI balsojumā lielākās lasītāju simpātijas bija iemantojis multimākslinieks Kašers, kurš arī saņēma īpašo DELFI simpātiju balvu.

Balvu "Gada stilīgākā sieviete klasiskajā stilā" ieguva Benita Sadauska, apsteidzot Lieni Stūraini, Ramonu Burtnieci un Jūliju Sardikovu, bet par "Gada stilīgāko sievieti bohēmiskā šika stilā kļuva Agita Putāne.

Kā "Gada modes mākslinieks" tika godināts zīmolas M-Couture, bet balvu par "Gada debiju modes jomā" saņēma INCH2.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!