Foto: Vida Press
Pirms aptuveni četriem gadiem pasauli pāršalca ziņas par Maiami praktizējošu kaktu dakteri Onīlu Ronu Morisu, kurš savām pacientēm par demokrātiskām cenām solīja mūžīgo skaistumu, bet tā vietā viņas izkropļoja ar cementa, līmes un citu nepiemērotu vielu injekcijām viņu formu uzlabošanai.

Starp viņa pacientēm bija arī Radžī Narinesinga (attēlā) - transseksuālis, kurš savā dzīvē bija nolēmis mainīt ne tikai dzimumu, bet arī, protams, tikt pie krietni vien sievišķīgākām formām.

"Pēdējais, ko es vēlējos, bija izskatīties kā vienkārši vīrietis kleitā. Es vēlējos būt skaista sieviete," savu toreizējo lēmumu veikt ķermeņa un sejas uzlabojumus tagad ārvalstu medijiem skaidroja sieviete.

Diemžēl šis sapnis tā arī nepiepildījās - viltus plastikas eksperts Radžī sejā 2005. gadā injicēja riepu līmi un cementu, kas noveda pie nopietnām infekcijām un gandrīz pilnībā izkropļotiem sejas vaibstiem.

Arī Radžī ķermenis tika uzlabots - laika posmā no 2006. līdz 2008. gadam viņas dibena apaļumos, krūtīs un gurnos tika ievietoti nepiemēroti implanti, bet ar tiem sievietei veicās labāk kā ar sejas uzlabojumiem.

Pēdējos gadus sieviete ar nu jau īstu profesionāļu palīdzību mēģinājusi atgriezt kādreizējo daili, un, lai gan tas nav izdevies, viņu vismaz vairs nedēvējot par monstru un "Cementa seju".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!