Foto: Instagram.com/eurosieoliveira/

Aizvadītās nedēļas sākumā Sanpaulu norisinājās pretrunīgi vērtētā dailes konkursa "Miss Bum Bum", kurā tiek meklēts visskaistākais dupsis, fināls. Tajā uzvaras laurus plūca 28 gadus vecā Rozija Olivjēra (attēlā), kura savā uzrunā pauda apņēmību ar godu nest pasaulē Brazīlijas vārdu.

Konkursa gaitai bija iespējams sekot līdzi vairākus mēnešus. Desmitiem meiteņu ne tikai no Brazīlijas, bet arī citām valstīm bija apņēmības pilnas nokļūt līdz konkursa finālam, tomēr tas izdevās tikai 15 visdaiļāko dupšu īpašniecēm.

Sīvā konkurencē Rozija tika pie tik ļoti kārotā titula, kura dēļ viņa pat upurēja savu laulību. Pēc kronēšanas sieviete atzina – viņa pametusi vīru, lai gūtu slavu ar dupsi.

Tāpat arī Rozija atzina, ka viņa nolēmusi uz kādu brīdi atlikt žurnālistika studijas, jo vēlas visu uzmanību veltīt pienākumiem, ko paģēr "Miss Bum Bum" tituls.

Savukārt tam, kā simpātiskajai sievietei sokas ikdienā, iespējams sekot līdzi viņas "Instagram" foto blogā, kur arī iespējams pamielot acis ar viņas dupša tuvplāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!