Foto: Instagram.com/merzly/

Viens no šī brīža centrālajiem notikumiem ir Pasaules čempionāts hokejā, kurā fantastisku sniegumu līdz šim demonstrējis Latvijas valstsvienības pirmais vārtsargs Elvis Merzļikins (attēlā kopā ar draudzeni). Sporta līdzjutēji un komentētāji jūsmo par puiša sniegumu laukumā, savukārt daiļā dzimuma pārstāves – par viņa vizuālajiem dotumiem.

23 gadus vecais ogrēnietis Elvis jau vairākus gadus dzīvo un karjeru kaldina Šveicē, un šajā sezonā komandas "Lugano" sastāvā viņš kļuva par Šveices spēcīgākās līgas (NLA) vicečempionu. Savukārt Latvijas hokeja izlasē talantīgais puisis debitēja pērn, kad pasaules čempionāts norisinājās Maskavā.

Latvijas valstsvienība šī gada čempionātā Ķelnē jau mērojusies spēkiem ar Dāniju un Slovākiju un abās spēlēs guvusi uzvaras. Neviltotu sajūsmu izpelnījies Merzļikins, kurš Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) "nenopietnajā rangā" sava snieguma dēļ pat pasludināts par Latvijas izlases karali.

Puiša sniegums laukumā licis sarosīties arī daiļā dzimuma pārstāvēm – ne viena vien skaistule sociālajos tīklos Merzļikinam veltījusi mīlas pilnus apcerējumus un priecājusies par vārtsarga daiļo vaigu, iznesību un raženo augumu (Elvis ir 191 centimetru garš).

Labā ziņa visām tām, kurām netīk dirnēt pie TV ekrāna un skatīties spēles – hokejists visai aktīvi rosās sociālajā tīklā "Instagram", sniedzot ieskatu savās ikdienas gaitās, treniņos, brīvā laika pavadīšanā un citos svarīgos notikumos.

Savukārt tām, kuras cer iekarot Elvja sirdi, nāksies vilties – latviešu hokejistam jau vairākus gadus ir romantiskas attiecības ar šveicieti Luanu Emanuelu Kratigeru, un puisis labprāt dalās ar abu mīlas pilnajiem foto.

🇱🇻🇩🇪

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on May 6, 2017 at 10:12am PDT

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Apr 30, 2017 at 2:11am PDT

❤️she is all mine 🙋🏼‍♂️

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on May 4, 2017 at 2:53pm PDT

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Apr 16, 2017 at 6:46am PDT

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Apr 23, 2017 at 7:54am PDT

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Apr 23, 2017 at 10:29am PDT

Happy to have you back❤️

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Mar 12, 2017 at 8:52am PDT

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Dec 29, 2016 at 3:16am PST

❤️

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Jan 2, 2017 at 2:34am PST

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Aug 15, 2016 at 11:23am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!